Eigenschappen Winfried Baijens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Winfried Baijens boeken?

Winfried Baijens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Winfried Baijens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Winfried Baijens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Winfried Baijens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Winfried Baijens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Winfried Baijens

TV/radio-presentator, journalist, verslaggever, soul & jazz DJ

Hij start zijn carriere bij het actualiteitenprogramma NOVA, waar hij binnen de verschillende deel-redacties ervaring opdoet en meewerkt aan enkele spraakmakende reportages. Vier jaar later volgt een overstap naar de NOS. Daar start hij als verslaggever voor het NOS Jeugdjournaal en presenteert ook enkele jaren het dagelijkse bulletin. Hij onvangt De Gouden Tape van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren, een prijs voor aanstormend tv-talent en voor enkele grotere projecten (o.a. Jeugdjournaal Jaaroverzicht, Jeugdjournaal Verkiezingsdebatten) wordt hij genomineerd en ontvangt de Cinekid-publieksprijs.

Naast zijn dagelijks tv-werk mag Winfried ook bij BNN aanschuiven bij het radio-programma BNN Today. In het begin als side-kick, later als (mede-) presentator. Tot op heden is hij nog regelmatig te horen als presentator en interviewer van dit dagelijkse nieuwsprogramma van BNN op Radio 1. Ook oefent hij bij 3FM in de nacht als DJ. Voor de afdeling van de NOS mag Winfried de verslaggeving en presentatie doen van vele speciale live-uitzendingen (o.a. Koninginnedag, Bevrijdingsdag, ‘Concert For Diana’, Serious request (2008, 2009, 2010).

In 2007 vraagt de NOS hem mee te werken aan de ontwikkeling van een nieuw bulletin op Ned. 3. Dat jaar is hij verslaggever, presentator en samensteller van het NOS Journaal op 3. Aan het einde van het jaar besluit Baijens de NOS te verlaten en start hij ondertussen het bedrijf KNZPT op. Hij ontwikkelt nieuwe formats voor tv, live-events, en (multimedia-) projecten voor enkele artiesten (videoclips, dvd’s, websites, marketingstrategieën). In 2008 presenteert hij de VPRO Wetenschapsquiz Junior.

Sinds 2010 is Winfried Baijens ook presentator voor radio en tv voor de NTR. Hij is dagelijks te horen met zijn programma Winfried Draait Door op Radio 6 en op festivals (o.a. North Sea Jazz, Festival Mundial, Noorderslag) doet hij verslag voor tv en radio. In 2010 wordt Winfried genomineerd voor een Marconi Award als ‘radio-talent’.

Winfried Baijens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Winfried Baijens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Winfried Baijens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Winfried Baijens en de eventuele overige kosten om een optreden van Winfried Baijens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Winfried Baijens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Winfried Baijens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Winfried Baijens checken, een gratis optie plaatsen op Winfried Baijens en de boeking(en) van Winfried Baijens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Winfried Baijens, BOEKINGSBUREAU Winfried Baijens, BOEKINGSBURO Winfried Baijens, ENTERTAINMENTBUREAU Winfried Baijens, ENTERTAINMENTBURO Winfried Baijens, ARTIESTENBUREAU Winfried Baijens, BOEKINGSKANTOOR Winfried Baijens, IMPRESARIAAT Winfried Baijens, MUZIEKBURO Winfried Baijens, MUZIEKBUREAU Winfried Baijens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Winfried Baijens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Winfried Baijens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Winfried Baijens.

 

Offerte Winfried Baijens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag