Eigenschappen Wim van Sluis R.A. boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim van Sluis R.A. boeken?

Wim van Sluis R.A. boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim van Sluis R.A..

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim van Sluis R.A..

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim van Sluis R.A. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim van Sluis R.A. plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim van Sluis R.A.

Wethouder Economische Infrastructuur Rotterdam
Wim van Sluis, van 2002-2006 wethouder Haven, Economie, Milieu en Werk-gelegenheid in Rotterdam, is registeraccount en mediator. Hij is sinds 1987 vennoot van AGN Daamen van Sluis en oprichter van de maatschap. Van Sluis’ specialisaties zijn management, organisatie en financieringsvraagstukken en koop en verkoop van ondernemingen.

Hij is voorzitter van Deltalinqs en de Rotterdam Port Promotion Council en maakt deel uit van de Rotterdam Climate Initiative Board. Van Sluis heeft bestuurlijke ervaring bij de overheid en (semi-) nonprofit-instellingen. Hij werkte onder meer voor de Rijks Accountants Dienst/Belastingdienst, was adviseur OV Studentenkaart en financieel directeur van Cox Geelen bv.

Wim van Sluis R.A. boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim van Sluis R.A..

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim van Sluis R.A., neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim van Sluis R.A. en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim van Sluis R.A. mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim van Sluis R.A..
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim van Sluis R.A.. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim van Sluis R.A. checken, een gratis optie plaatsen op Wim van Sluis R.A. en de boeking(en) van Wim van Sluis R.A. voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim van Sluis R.A., BOEKINGSBUREAU Wim van Sluis R.A., BOEKINGSBURO Wim van Sluis R.A., ENTERTAINMENTBUREAU Wim van Sluis R.A., ENTERTAINMENTBURO Wim van Sluis R.A., ARTIESTENBUREAU Wim van Sluis R.A., BOEKINGSKANTOOR Wim van Sluis R.A., IMPRESARIAAT Wim van Sluis R.A., MUZIEKBURO Wim van Sluis R.A., MUZIEKBUREAU Wim van Sluis R.A., ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim van Sluis R.A., ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim van Sluis R.A., ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim van Sluis R.A..

Offerte Wim van Sluis R.A. aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag