Eigenschappen Wim van Passel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim van Passel boeken?

Wim van Passel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim van Passel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim van Passel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim van Passel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim van Passel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim van Passel

Barensweeën rondom de Barentszzee Tot medio negentiger jaren van de vorige eeuw was Van Passel directeur/eigenaar van Vanpassel Foto BV, een van de grotere en succesvolle commerciële industriefotostudio’s van ons land. Daarna veranderde zijn leven onomkeerbaar: Met zijn gerijpte visie en jarenlange professionele groot formaat fotografie-ervaring leek het hem een goed idee die deskundigheid ook eens voor een niet-commercieel doel aan te wenden. De ongekende, adembenemende schoonheid van de laatste ongerepte oernatuur rond zowel Noord- als Zuidpool trok onweerstaanbaar zijn aandacht en binnen 25 arctische- en hoogarctische reizen ontstond onder de naam: ‘Tijdloze Momenten’. De opgebouwde collectie is waarschijnlijk een van ’s werelds grootste, nog steeds uitbreidende, collecties polaire panoramafotografie, die zich met een alsmaar groeiende belangstelling mag verheugen.

Vele nationale- en internationale tentoonstellingen, talloze lezingen en publicaties en ruime radio- en TV-aandacht, evenals schitterende boekpublicaties deden dit onbetaalde project uitgroeien tot een warm pleidooi voor natuurbehoud- en bescherming.

Van Passel stelt al zijn opnamemateriaal vrijblijvend beschikbaar aan de Internationale Beeldbank van het W.W.F. (Zwitserland). De foto’s van Wim van Passel helpen het Wereld Natuur Fonds de natuur te beschermen. Met de jaren groeide in Van Passel het verlangen om de totale schoonheid van die polaire oernatuur consciëntieus vast te leggen voordat onomkeerbare klimaatveranderingen alles smelten.

Omdat de totale impact van het polaire landschap op de menselijke geest niet binnen de twee dimensies van de vakfotografie te vangen bleek, besloot Van Passel zijn uit de stilte en verlatenheid voortkomende emoties ter plekke te gaan noteren en aldus ontstond een inmiddels breed gewaardeerde collectie ‘polaire poëzie’. Uit deze ‘overpeinzingen’ kwam met het toenemen der reizen een totaal eigen visie op de schepping, het heelal, het menselijke ‘zijn’ en haar milieu-invloeden voort, gebaseerd op sterk aan de natuur gebonden, filosofische inzichten en verwachtingen, waarin acceptatie van contradicties steeds een rode draad vormen.

Wim van Passel verluchtigt zijn lezingen met lichtbeelden. Zijn nieuwste boek: ‘Tijdloze Momenten tussen hemel hel’ is via de boekhandel te bestellen. Inmiddels is ook een reisproject door de Serengeti (Tanzania) afgesloten en als lezing beschikbaar.

Wim van Passel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim van Passel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim van Passel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim van Passel en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim van Passel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim van Passel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim van Passel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim van Passel checken, een gratis optie plaatsen op Wim van Passel en de boeking(en) van Wim van Passel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim van Passel, BOEKINGSBUREAU Wim van Passel, BOEKINGSBURO Wim van Passel, ENTERTAINMENTBUREAU Wim van Passel, ENTERTAINMENTBURO Wim van Passel, ARTIESTENBUREAU Wim van Passel, BOEKINGSKANTOOR Wim van Passel, IMPRESARIAAT Wim van Passel, MUZIEKBURO Wim van Passel, MUZIEKBUREAU Wim van Passel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim van Passel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim van Passel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim van Passel.

 

Offerte Wim van Passel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag