Eigenschappen Wim Schreuders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim Schreuders boeken?

Wim Schreuders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim Schreuders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim Schreuders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim Schreuders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim Schreuders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim Schreuders

Zelfstandig organisatieadviseur en voormalig topambtenaar

Wim Schreuders werd op 3 juli 1958 geboren in Vlaardingen. Zij jeugd bracht hij door op het eiland Rozenburg aan de Nieuwe Waterweg bij Rotterdam. Na het behalen van zijn Vwo-diploma ging hij werken en studeren bij de Belastingdienst. Hij volgde daar de controleurs- en de ontvangersopleiding en kreeg in 1985 bij deze dienst zijn eerste managementfunctie. Als manager was hij betrokken bij de twee grote reorganisaties van de Belastingdienst en droeg hij bij aan de innovatie van processen en werkcultuur. Zijn fascinatie voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling is in die tijd ontstaan. Hij raakte betrokken bij de ontwikkeling van managementleergangen en werd gastspreker en gastdocent in management-development programma’s, zowel binnen als buiten de Belastingdienst. In 2002 verliet hij na 25 jaar zijn Belastingdienst. Hij werd consultant, maar niet voor lang. In mei 2004 trad hij in dienst bij de Gemeente Amsterdam en werd hij als algemeen directeur verantwoordelijk voor de vorming van de Dienst Werk en inkomen. Hij realiseerde de beoogde fusie en onder zijn leiding kwam de Sociale Dienst van Amsterdam in een rustiger vaarwater.

In 2009 kwam zijn eerste boek ‘Meesterlijk Middenmanagement’ uit. In dit boek ondersteunt Schreuders de middenmanager in zijn lastige taak als verbinder tussen strategie en uitvoering. In dat zelfde jaar maakte hij de overstap naar de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en werd hij opnieuw verantwoordelijk voor een fusie. Dit keer van de oude Voedsel en Warenautoriteit, de Plantenziektenkundige Dienst en de Algemene Inspectie Dienst. Met het realiseren van twee omvangrijke en complexe fusies deed Schreuders veel ervaring op met rationele en irrationele processen in organisaties. Hij kent van binnenuit de voor- en nadelen van de inzet op structuur en inrichting en de noodzaak van het overbruggen van cultuurverschillen. Hij deed dat in zowel in Amsterdam als bij het Rijk in een politiek bestuurlijk complexe omgeving en weet daardoor als geen ander waar de voetangels en klemmen zitten als het gaat om voldoen aan de hoge verwachtingen van veeleisende interne en externe stakeholders. Begin 2013 is Schreuders zijn eigen onderneming Public Servants gestart. Hij richt zich op personeels- en organisatieontwikkeling in de breedte van het publieke domein. In het voorjaar van 2013 heeft is zijn tweede boek ‘Meer door Minder in het publieke domein’ uitgekomen. Schreuders schrijft maandelijks een column voor Kluwer Management. 

Wim Schreuders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim Schreuders.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim Schreuders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim Schreuders en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim Schreuders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim Schreuders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim Schreuders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim Schreuders checken, een gratis optie plaatsen op Wim Schreuders en de boeking(en) van Wim Schreuders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim Schreuders, BOEKINGSBUREAU Wim Schreuders, BOEKINGSBURO Wim Schreuders, ENTERTAINMENTBUREAU Wim Schreuders, ENTERTAINMENTBURO Wim Schreuders, ARTIESTENBUREAU Wim Schreuders, BOEKINGSKANTOOR Wim Schreuders, IMPRESARIAAT Wim Schreuders, MUZIEKBURO Wim Schreuders, MUZIEKBUREAU Wim Schreuders, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim Schreuders, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim Schreuders, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim Schreuders.

 

Offerte Wim Schreuders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag