Eigenschappen Wim Rombaut boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim Rombaut boeken?

Wim Rombaut boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim Rombaut.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim Rombaut.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim Rombaut ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim Rombaut plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim Rombaut

Stress- en energiemanagement, stresscontrole en gezond gedrag

Wim Rombaut heeft als missie: mensen mentaal en fysiek in beweging brengen en hen inspireren om hun grenzen te verleggen. Over stress, vitaliteit en energie is weinig nieuws te vertellen. Er is des te meer te doén om mensen in bedrijven en organisaties gemotiveerd te houden, gezond en goed gezind. Zijn lezingen blijven bij als ‘fun and functional’ en dat is waarin Wim Rombaut zich onderscheidt: door intensieve interactie met de zaal inspireert hij iedereen om een actief doel te stellen. Daar slaagt hij in grote mate in door zijn ervaring en charisma. Mensen verlaten de zaal met de vaste overtuiging een actie te ondernemen richting vitaliteit, stresscontrole of actief sporten. Plezier op het moment zelf, en resultaat op middellange termijn: dat kunt u verwachten als Wim is komen spreken.

Als ondernemer in de fitnessbranche –hij richtte Passage Gent op als eerste club van de keten Passage Fitness First – bracht Wim in België letterlijk duizenden mensen in beweging: indoor, outdoor en in groepslessen. Al meer dan 10 jaar is hij geboeid door de ‘brain-body’ connection, en geeft hij trainingen, workshops en presentaties in bedrijven rond stress – en energie management. Dat deed hij reeds met succes voor volle zalen bij Electrabel-Suez, Coca Cola, Monsanto, Vlaams Instituut voor Biotechnologie, Belgacom en vele anderen.

De mentale en emotionele voordelen van goed gekozen fysieke activiteiten (sport, voeding, ontspanningstechnieken) zijn welbekend. De uitdaging is om een individu, een team, een afdeling, een heel bedrijf, te overtuigen om vol te houden met sport, ontspanningstechnieken en gezond gedrag. Mensen vallen zo gemakkelijk terug op oude gewoonten. Zijn motiverende kracht is zijn handelsmerk, Wim helpt doelen stellen, helpt grenzen verleggen.

Spreken voor publiek is voor Wim een passie en de zaal voelt dat. Motivatie, uitdagingen aangaan, doelen stellen: dat is wat zijn publiek overhoudt aan zijn presentaties. Hij laat de zaal genieten van de recentste inzichten en de wetenschappelijk onderbouwde inhoud. Muziek, beweging, humor, en beelden gebruikt hij als troeven die de basis verrijken, kleuren en kruiden. Als actieve sporter deelt hij zijn fysieke ervaring graag met zijn publiek. Hij toont duidelijk aan hoe sport in al zijn vormen positief werkt op je gevoel en je prestaties, professioneel en privé.

Zijn rijke ervaring als coach en fietser in de bergen werkte en werkt voor velen inspirerend. Zijn verhalen over doorzetten, moeilijkheden overwinnen, elkaar oppeppen op de flanken van de Mont Ventoux vertaalt hij met gemak naar de werkvloer. Het resultaat van zijn presentatie is glashelder: de deelnemers engageren zich om een concreet doel te stellen dat hen meer energie geeft, 100 energierijke doelen in een zaal, die worden nadien tijdens de borrel gedeeld, en geven een échte boost aan je organisatie.

Wim Rombaut boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim Rombaut.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim Rombaut, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim Rombaut en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim Rombaut mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim Rombaut.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim Rombaut. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim Rombaut checken, een gratis optie plaatsen op Wim Rombaut en de boeking(en) van Wim Rombaut voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim Rombaut, BOEKINGSBUREAU Wim Rombaut, BOEKINGSBURO Wim Rombaut, ENTERTAINMENTBUREAU Wim Rombaut, ENTERTAINMENTBURO Wim Rombaut, ARTIESTENBUREAU Wim Rombaut, BOEKINGSKANTOOR Wim Rombaut, IMPRESARIAAT Wim Rombaut, MUZIEKBURO Wim Rombaut, MUZIEKBUREAU Wim Rombaut, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim Rombaut, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim Rombaut, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim Rombaut.

 

Offerte Wim Rombaut aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag