Eigenschappen Wim Kweekel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim Kweekel boeken?

Wim Kweekel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim Kweekel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim Kweekel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim Kweekel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim Kweekel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim Kweekel

Resultaatgericht werken, managen en organiseren

Wim Kweekel (1958) is van oorsprong informaticus en heeft in aanvulling op zijn studie een opleiding organisatiekunde gevolgd. Bij het Ministerie van Defensie is hij binnen dit vakgebied gestart en doorgegroeid tot adviseur van de minister op het gebied van organisatie- en informatica vraagstukken. In deze tijd zijn er een tiental artikelen van hem gepubliceerd in de verschillende vakbladen. 

Na zijn werkzaamheden bij de centrale overheid heeft hij zich verbonden aan een adviesbureau. Voor dit bureau heeft hij meerdere functies bekleed als interim-manager (o.a. bij de Rabobank, Douane, het Ministerie van Financiën, het toenmalige PTT-post en KPN). 

In 1994 is Wim gestart met Kweekel Advies en Training. In eerste instantie met crisis- en interim-management. Werkzaamheden die ook veel raakvlakken hadden met de psychologie. Dit was dan ook voldoende reden voor hem om zich hier verder in te verdiepen middels gerichte studie. 

Bij de uitvoering van zijn opdrachten is Wim op zoek gegaan naar instrumenten om veranderingen binnen organisaties mét de managers en medewerkers die daarbinnen werkzaam zijn, beter en sneller te kunnen realiseren. Dit heeft geresulteerd in een aantal technieken die veranderingstrajecten succesvoller maken en waarbij de mensen beter, prettiger en effectiever kunnen functioneren. Deze kennis is opgenomen in trainingen en begeleidingstrajecten op het gebied van persoonlijk functioneren, communicatie, ondernemen, leidinggeven, sales (management) en resultaatgericht werken. In alle gevallen is een eigen praktische en succesvol geteste aanpak ontwikkeld.

De dagelijkse leiding over de verschillende onderdelen heeft Wim inmiddels overgedragen, zodat hij zijn oorspronkelijke werk uit kan voeren. Enerzijds het verzorgen van trainingen op

het gebied van ondernemen, verandermanagement en persoonlijke- en management vaardigheden, anderzijds het begeleiden en adviseren van managementteams en Raden van Bestuur en het optreden als coach en sparringpartner van individuele managers. Daarnaast treedt Wim op bij het uitvoeren van uitdagende crisis- en verandertrajecten en is hij inmiddels een veel gevraagd spreker voor management teams, CIO’s en klantbijeenkomsten.

Tot slot is hij een veel gevraagd spreker is hij met Kweekel een eigen uitgeverij begonnen onder de naam Het Nieuwe Vizier. Wim begeleidt de afgelopen jaren ondernemers in zwaar weer en begeleidt bij het verkrijgen van financieringen.

Als ambassadeur van de Hersenstichting presenteert Wim regelmatig over de business context. Belangrijkste doel hiervan is het werven van grotere fondsen en giften. In de hoedanigheid van ambassadeur van de Hersenstichting is Wim voorzitter van de “Heren van XVII” een club van invloedrijke mensen die een concrete bijdrage kunnen leveren aan de fondsenwerving en het welzijn van de Hersenstichting. 

Het laatste boek over Resultaatgericht Organiseren is als reactie op het mislukken van HNW in het Nederlandse bedrijfsleven neergezet. Resultaatgericht Organiseren staat voor meer  werkplezier en beter presteren!

Wim Kweekel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim Kweekel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim Kweekel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim Kweekel en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim Kweekel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim Kweekel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim Kweekel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim Kweekel checken, een gratis optie plaatsen op Wim Kweekel en de boeking(en) van Wim Kweekel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim Kweekel, BOEKINGSBUREAU Wim Kweekel, BOEKINGSBURO Wim Kweekel, ENTERTAINMENTBUREAU Wim Kweekel, ENTERTAINMENTBURO Wim Kweekel, ARTIESTENBUREAU Wim Kweekel, BOEKINGSKANTOOR Wim Kweekel, IMPRESARIAAT Wim Kweekel, MUZIEKBURO Wim Kweekel, MUZIEKBUREAU Wim Kweekel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim Kweekel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim Kweekel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim Kweekel.

 

Offerte Wim Kweekel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag