Eigenschappen Wim Kieft boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim Kieft boeken?

Wim Kieft boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim Kieft.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim Kieft.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim Kieft ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim Kieft plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wim Kieft

Extra informatie Wim Kieft

Wim Kieft boeken als spreker
Voormalig profvoetballer en voetbalanalist

Voormalig profvoetballer Wim Kieft koos na een carrière op het veld voor een leven in de televisiestudio’s. Zijn carrière bracht hem succes in binnen-en buitenland. Als prof speelde hij bij Ajax, Pisa, Torino, Bordeaux en PSV. Hij werd als 19-jarige topscorer van Europa met 32 goals. Na zijn actieve carrière is Wim trainer en analist. In de televisiestudio is Wim Kieft een graag geziene gast die niet schuwt zijn mening te geven. Onafhankelijk met een feilloos oog voor detail maar vooral voor de menselijke maat. In mei 2014 verscheen zijn opzienbarende biografie ‘Kieft’, geschreven door Michel van Egmond. Daarin onthult hij jarenlang verslaafd te zijn geweest aan cocaïne en alcohol. Een tweede leven naast zijn openbare bestaan op diverse studio vloeren komt plots aan de oppervlakte. Kieft is inmiddels volledig afgekickt en bouwt aan een nieuw leven.
Inzetbaarheid

Wim Kieft is onder meer te boeken als spreker op interviewbasis over zijn veelbewogen loopbaan waarbij de interviews kunnen worden afgenomen door zijn collega John van Vliet met wie hij werkzaam is bij Sport 1. In een intieme setting kom je echt in contact met een goudeerlijke man die langs de afgrond wankelde en daar openhartig over vertelt.
Biografie

In 1980 debuteerde de in Amsterdam-Oost opgegroeide aanvaller als prof bij Ajax. Twee seizoenen werd hij landskampioen met Ajax. In 1981/1982 werd Wim Kieft Europees topscoorder met 32 goals in de Nederlandse Eredivisie. Hij was op 18-jarige leeftijd de jongste speler in Europa die dit ooit presteerde. Hierna speelde hij drie seizoenen voor SC Pisa. Na een vierde seizoen in Italië, maar dan bij Torino FC, keerde hij in 1987 terug naar Nederland. De geboren Amsterdammer ging daarna spelen bij PSV. Wim Kieft speelde zes seizoenen bij PSV met tussendoor een seizoen voor Bordeaux. Wim Kieft zijn tijd bij PSV bleek de meest succesvolle in zijn actieve voetballoopbaan. Met de Eindhovenaren won hij in 1988 de Europacup I. Daarnaast won hij met PSV drie keer het landskampioenschap en drie keer de KNVB beker. Hij won het Europees kampioenschap met het Nederlands Elftal in 1988. De laatste wedstrijd in zijn carrière speelde Wim Kieft namens PSV in 1994. Hij verdween daarmee niet uit de sportwereld, want hij werd aangesteld als assistent-trainer bij PSV. Daarna ging hij onder meer werken als voetbalanalyticus voor televisiezender Sport1. Ook bij Voetbal International is hij een vaak geziene gast. Door zijn succesvol boek ‘Kieft’ (winnaar NS Publieksprijs 2014) werd bekend dat Kieft verslaafd was aan cocaïne vanwege prestatiedruk, inmiddels is hij afgekickt. Momenteel is hij vaste analist bij Sport1 en een regelmatige tafelgast in de voetbaltalkshow Voetbal Inside. Pogingen om als trainer-coach aan de slag te gaan zijn geen lang levenbeschoren. Het leven van Wim Kieft is tegenwoordig opgebouwd uit noodzakelijke regelmaat. Zijn discipline en zijn verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn gezin zijn het houvast in zijn huidige bestaan.

Profielfoto: Jacqueline de Haas

Wim Kieft boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim Kieft.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim Kieft, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim Kieft en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim Kieft mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim Kieft.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim Kieft. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim Kieft checken, een gratis optie plaatsen op Wim Kieft en de boeking(en) van Wim Kieft voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim Kieft, BOEKINGSBUREAU Wim Kieft, BOEKINGSBURO Wim Kieft, ENTERTAINMENTBUREAU Wim Kieft, ENTERTAINMENTBURO Wim Kieft, ARTIESTENBUREAU Wim Kieft, BOEKINGSKANTOOR Wim Kieft, IMPRESARIAAT Wim Kieft, MUZIEKBURO Wim Kieft, MUZIEKBUREAU Wim Kieft, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim Kieft, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim Kieft, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim Kieft.

 

Offerte Wim Kieft aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag