Eigenschappen Wim Hof boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim Hof boeken?

Wim Hof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim Hof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim Hof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim Hof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim Hof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim Hof

The iceman

In zijn tienerjaren rende hij al met een voldaan gevoel in zijn blote voeten door de sneeuw. Het was het begin van een grote reeks confrontaties met de kou, waarbij iedere keer grenzen werden verlegd en de buitenwereld perplex stond. Wim Hof (Sittard, 1959) is tot uitzonderlijke prestaties in staat en kan het 1 uur en 50 minuten lang uithouden in een grote bak met ijsklontjes. Wereldwijd staan mensen voor een raadsel, de wetenschap voorop, maar volgens Wim is het allemaal niet zo ingewikkeld: “Wat ik kan, kan iedereen”.

Controle over jezelf

Wim Hof heeft zichzelf geleerd hoe hij controle kan krijgen over zijn hartslag, ademhaling en bloedcirculatie. Dit wordt allemaal geregeld door het autonome zenuwstelsel. Normaal gesproken een onderdeel van het lichaam waar je geen controle over hebt, maar Wim heeft dat wel, net als de beheersing over zijn hypothalamus. Dat is een gedeelte in de hersenen wat de temperatuur regelt van het lichaam. Waar de lichaamstemperatuur van een ongetraind persoon levensgevaarlijk laag zal dalen door 1 uur en 50 minuten in een bak met ijsklontjes te gaan staan, blijft Wim’s temperatuur altijd rond de 37 graden. Wetenschappers over de hele wereld wilden een vinger achter deze uitzonderlijke prestatie krijgen. In Nederland heeft onder andere Maria Hopman van het UMC St Radboud Nijmegen Wim onderzocht door een koude fysiologisch onderzoek te houden, terwijl hij tot aan de nek toe in een grote bak ijsklontjes stond.

19 Guinness World Records

Het record van 1 uur en 50 minuten tot de nek aan toe in een bak met ijs staan, is niet het enige record dat Wim op zijn naam heeft staan. Hij heeft maar liefst 18 Guinness World Records verbroken voor de meest uitzonderlijke prestaties.

Door zijn oefeningen en trainingen heeft Wim de volgende dingen bereikt:

• marathon lopen boven de poolcirkel in een korte broek

• halve marathon rennen op blote voeten, door sneeuw en ijs

• onder ijs zwemmen op één ademteug

• onbeschermd klimmen tegen verticale rotswanden

 •aan één vinger hangen op 1500 meter hoogte

• hoogterecords bergbeklimmen verbreken in korte broek

• hittetesten doorstaan met een constante lichaamstemperatuur

Misschien lijkt het bovennatuurlijk, maar Wim blijft volhardend: “Wat ik kan, kan iedereen”.

Wim Hof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim Hof.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim Hof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim Hof en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim Hof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim Hof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim Hof. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim Hof checken, een gratis optie plaatsen op Wim Hof en de boeking(en) van Wim Hof voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim Hof, BOEKINGSBUREAU Wim Hof, BOEKINGSBURO Wim Hof, ENTERTAINMENTBUREAU Wim Hof, ENTERTAINMENTBURO Wim Hof, ARTIESTENBUREAU Wim Hof, BOEKINGSKANTOOR Wim Hof, IMPRESARIAAT Wim Hof, MUZIEKBURO Wim Hof, MUZIEKBUREAU Wim Hof, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim Hof, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim Hof, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim Hof.

 

Offerte Wim Hof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag