Eigenschappen Wim Gramsma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim Gramsma boeken?

Wim Gramsma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim Gramsma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim Gramsma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim Gramsma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim Gramsma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim Gramsma

“Vakantie. Het verstand op nul en de blik op oneindig”

Marketeer, entrepeneur, reisgek en schrijver Wim Gramsma is uw gids tijdens een zwerftocht door de hersens van de vakantiegangers en verklaart de fascinerende achtbaan van emoties die we als toerist of reiziger ondergaan. Leuk, wonderlijk, grappig én leerzaam, want uiteindelijk leidt deze klantreis ons naar een heel inzichtelijk model voor élke customer excellente organisatie, die zijn klanten écht serieus neemt.

Gekleed als een safarigids onderneemt Wim Gramsma zijn klantreis, die leidt langs de afgronden van het menselijk gedrag, zowel individueel als in de ‘kudde’. Het vergelijk met dieren is niet alleen komisch, maar ook een ontmasketing voor elke vakantieganger (en dat zijn we per slot van rekening allemaal!).

Steeds wanneer je als toeschouwer de verhalenverteller en gids dreigt kwijt te raken, brengt hij zijn gehoor weer op het rechte pad. En gaandeweg maakt de vermakelijke humor plaats voor wat meer serieuze overpeinzingen over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van marketing en klantdenken van de afgelopen jaren. Simon Sinek’s Gouden Cirkel, de 4C’s van Steven van Belleghem, de 9+ organisatie en het intrigerende werk van de psycholoog Daniel Kahneman: ze komen niet alleen voorbij, maar blijken ook nog eens verbluffende overeenkomsten te hebben!

Een inspirerende presentatie tijdens sales- en marketingevents, congressen, relatiebijeenkomsten en ‘heidesessies’!

Wim Gramsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim Gramsma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim Gramsma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim Gramsma en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim Gramsma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim Gramsma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim Gramsma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim Gramsma checken, een gratis optie plaatsen op Wim Gramsma en de boeking(en) van Wim Gramsma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim Gramsma, BOEKINGSBUREAU Wim Gramsma, BOEKINGSBURO Wim Gramsma, ENTERTAINMENTBUREAU Wim Gramsma, ENTERTAINMENTBURO Wim Gramsma, ARTIESTENBUREAU Wim Gramsma, BOEKINGSKANTOOR Wim Gramsma, IMPRESARIAAT Wim Gramsma, MUZIEKBURO Wim Gramsma, MUZIEKBUREAU Wim Gramsma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim Gramsma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim Gramsma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim Gramsma.

 

Offerte Wim Gramsma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag