Eigenschappen Wim de Gier boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wim de Gier boeken?

Wim de Gier boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wim de Gier.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wim de Gier.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wim de Gier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wim de Gier plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wim de Gier

Project Management en Social Business

Wim de Gier (geb. 21 juni 1963 in Loosdrecht) studeerde economie en corporate management. Bij verschillende internationale organisaties, zoals MAI computers, IBS, Capgemini en LeasePlan Corporation, heeft Wim de volgende functies vervuld: Credit manager, Controller, Docent, HR/Financieel Consultant en Project Manager. Op dit moment is Wim verantwoordelijk voor internationale programma’s in 30 landen zoals Social Business, CRM, Mobile, Information security en wagenparkbeheerssystemen.

Naast zijn huidige functie als Senior Global Project Manager is hij lead assessor en lid van de examencommissie voor IPMA (International Project Management Association) en geeft hij gastcolleges voor Project Management MBA’s.

Tevens is Wim spreker op het gebied van Project Management en Social Business op internationale congressen, o.a. in Amsterdam, Brisbane, Brussel, Boston, Delhi, Edinburgh, Londen en Orlando.

Wim woont met zijn gezin in de buurt van Wijk bij Duurstede en heeft een uitdagende passie voor parachutespringen en deltavliegen. Hiervoor reist hij regelmatig naar het buitenland en hij heeft meegedaan aan diverse Nederlandse en wereldrecords.

 

Wim de Gier boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wim de Gier.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wim de Gier, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wim de Gier en de eventuele overige kosten om een optreden van Wim de Gier mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wim de Gier.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wim de Gier. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wim de Gier checken, een gratis optie plaatsen op Wim de Gier en de boeking(en) van Wim de Gier voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wim de Gier, BOEKINGSBUREAU Wim de Gier, BOEKINGSBURO Wim de Gier, ENTERTAINMENTBUREAU Wim de Gier, ENTERTAINMENTBURO Wim de Gier, ARTIESTENBUREAU Wim de Gier, BOEKINGSKANTOOR Wim de Gier, IMPRESARIAAT Wim de Gier, MUZIEKBURO Wim de Gier, MUZIEKBUREAU Wim de Gier, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wim de Gier, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wim de Gier, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wim de Gier.

 

Offerte Wim de Gier aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag