Willy Bomba

Eigenschappen Willy Bomba boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Op aanvraag

Willy Bomba boeken?

Willy Bomba boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willy Bomba.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willy Bomba.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willy Bomba ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willy Bomba plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Willy Bomba

Extra informatie Willy Bomba

Biografie Willy Bomba
Over Willy Bomba vallen boeken te schrijven, zoveel heeft hij meegemaakt in zijn eigenlijk nog maar prille leven, dat begon op 7-7-1969. De eerste twee cijfers van zijn geboortedatum symboliseren het geluk dat  de zanger en entertainer aan zijn achterste lijkt te hebben hangen, de laatste twee cijfers refereren aan de ruige tijd toen Bomba ondernemer was op de Achterzijds Zeeburgwal in de rosse buurt in Amsterdam.

Bomba is overduidelijk een man van dertien ambachten, twaalf ongelukken. Zijn vader stuurde hem op zijn twaalfde al naar de grote vaart. “Zo ging dat bij ons in De Pijp”, zegt Bomba over zijn leven in de Amsterdamse volksbuurt. Later verhuisde het gezin Bomba naar de Jordaan, waar Willy zijn voorliefde voor de smartlap ontwikkelde. Toen Willy op de grote vaart werd gezet, was er een ding waar vadermans geen rekening mee had gehouden en dat was de verschrikkelijke heimwee waar zijn zoon onder gebukt ging.

De situatie is sinds het opstarten van zijn zangcarriere (1992) en de toernees langs de Spaanse Costa’s en – als de R in de maand is – de Oostenrijkse skihutten wel iets verbeterd, al wordt het zo gemiddeld na een week volgens de zanger ‘wel weer eens tijd om te kijken hoe het  aan de andere kant van de grens is’. Die hunkering naar het thuisfront heeft niet in de laatste plaats te maken met de kinderschare van Bomba. De zanger heeft zeven kinderen uit acht verschillende huwelijken. Hij is dol op zijn kroost.

In 1991 kwam Bomba op straat te staan bij een reorganisatie van het Amsterdamse vervoersbedrijf, waar hij korte tijd fungeerde als trambestuurder. Bij toeval kwam Willy in die tijd eens op een talentenjacht terecht, waar hij puur voor de grap de microfoon greep. Het publiek ging tijdens zijn vertolking van Kleine Jongen volledig uit zijn dak. Het beviel Bomba zo goed op de buhne, dat hij er, met enkele tussenpozen, niet meer vanaf te slaan was. Bomba luisterde met name in het randstedelijke feestcircuit vele feesten en partijen op en had een overvolle agenda.

In 2004 stopte Bomba abrupt met zingen, nadat hij een half miljoen in de wacht sleepte in de Staatsloterij. Er ging een zeer sterke droom aan vooraf: hij moest in zeven plaatsen met een G een staatslot kopen met eindcijfer 7. In Groningen was het raak. Willy ontmoette op de dag dat hij het lot kocht in Groningen ook zijn nieuwe liefde Gina. Hij trok zich terug op het noordelijke platteland met het vaste voornemen het de rest van zijn leven er lekker van te nemen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kon, dus kondigde Willy begin 2009 zijn comeback aan. Hoewel hij aangeeft weer zin te hebben in het toeren, is hij vooralsnog voornemens zijn carriere vooral vanuit het Noorden van het land verder gestalte te geven. “Ik ben als rasechte Amsterdammer verknocht geraakt aan het leven en de mentalitet van de mensen hier. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Bovendien kan ik niet zonder mijn Gina, die hier absoluut niet weg wil. Ach, wat zijn afstanden in Nederland. We gaan er weer een gigantisch feest van maken.”
Willy Bomba boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Willy Bomba boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willy Bomba.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willy Bomba, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willy Bomba en de eventuele overige kosten om een optreden van Willy Bomba mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willy Bomba.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willy Bomba. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willy Bomba checken, een gratis optie plaatsen op Willy Bomba en de boeking(en) van Willy Bomba voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willy Bomba, BOEKINGSBUREAU Willy Bomba, BOEKINGSBURO Willy Bomba, ENTERTAINMENTBUREAU Willy Bomba, ENTERTAINMENTBURO Willy Bomba, ARTIESTENBUREAU Willy Bomba, BOEKINGSKANTOOR Willy Bomba, IMPRESARIAAT Willy Bomba, MUZIEKBURO Willy Bomba, MUZIEKBUREAU Willy Bomba, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willy Bomba, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willy Bomba, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willy Bomba.

 

Offerte Willy Bomba aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag