Eigenschappen Willibrord Frequin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willibrord Frequin boeken?

Willibrord Frequin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willibrord Frequin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willibrord Frequin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willibrord Frequin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willibrord Frequin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willibrord Frequin

Nederlands meest omstreden tv-personality

Willibrord Frequin is waarschijnlijk Nederlands meest omstreden tv-personality. In ieder geval de meest spraakmakende reporter, die altijd opkwam voor de medemens in nood. Bij Brandpunt bezocht hij als eerste de martelkamers van Idi Amin, de persoonlijke vertrekken van de Paus, en zat midden in een bombardement in Biafra. Maar Willibrord legde ook premier Dries van Agt en minister Wiegel het vuur aan de schenen. Prins Bernard bitste hem toe: “lazer op, kerel” toen Frequin hem als eerste vroeg over de beschuldigingen inzake de Lockheed affaire.

Bij RTL en later SBS 6 was hij spraakmakend, nietsontziend in de Week van Willibrord waar hij zeer confronterend overheid en verantwoordelijke organisaties ter verantwoording riep. Hij hielp vele mensen. Daardoor was hij bij velen zeer geliefd, maar werd door anderen verguisd. Dieptepunt was toen hij werd geconfronteerd met valse beschuldigingen, die hem zijn tv carrière leken te kosten. Maar hij kwam weer boven water… en met veel succes. Hij maakte veel reportages in de Derde Wereld en stond op de barricaden voor mensen die leden onder dictaturen, zoals de Dwaze Moeders in Argentinië en de befaamde vakbondsleider van Solidariteit Lech Walensa.

Frequin kan boeiend vertellen over zijn reizen met Prins Claus, maar ook de bijzondere ontmoetingen met Frank Sinatra, Mosje Dajan, de vele premiers en presidenten, leden van het Koningshuis en de zeer erudiete en waardige Mr. Max Moszkowicz. Hij maakte veel bijzondere uitzendingen, zoals met Herman Brood die zelfs uit een rijdende trein met een pistool schoot en hij had een indrukwekkend interview met Bart de Graaf over zijn aankomende dood. Hij sprak met Moeder Theresa over het onrecht in de wereld. En hij maakte integere portretten over o.a. Johan Cruyff, ir. Frits Philips, Joop van den Ende en Linda de Mol.

Willibrord interviewde moordenaar Ferdi E die hem zelfs een klootzak noemde, en Desi Bouterse die hij confronteerde met de door hem gepleegde moorden. Frequin werd vele malen bedreigd, gevangen gezet, beschuldigd van moord en achterna gezeten door iemand met een hakbijl.

Holleeder probeerde hem in elkaar te slaan. Ze probeerden zelfs zijn huis af te branden, waarbij ter nauwernood zijn vrouw en kinderen wisten te ontkomen en moesten onderduiken.

Hij vertelt ook, hoe je in het zakenleven de media kunt gebruiken, misschien wel misbruiken, voor positieve publiciteit. Hoe je dingen kunt bereiken, ook al lijken ze onhaalbaar. Willibrord Frequin is geen standaard type en interactie vindt hij een voorwaarde: je kunt hem alles vragen!

 

Willibrord Frequin boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willibrord Frequin.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willibrord Frequin, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willibrord Frequin en de eventuele overige kosten om een optreden van Willibrord Frequin mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willibrord Frequin.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willibrord Frequin. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willibrord Frequin checken, een gratis optie plaatsen op Willibrord Frequin en de boeking(en) van Willibrord Frequin voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willibrord Frequin, BOEKINGSBUREAU Willibrord Frequin, BOEKINGSBURO Willibrord Frequin, ENTERTAINMENTBUREAU Willibrord Frequin, ENTERTAINMENTBURO Willibrord Frequin, ARTIESTENBUREAU Willibrord Frequin, BOEKINGSKANTOOR Willibrord Frequin, IMPRESARIAAT Willibrord Frequin, MUZIEKBURO Willibrord Frequin, MUZIEKBUREAU Willibrord Frequin, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willibrord Frequin, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willibrord Frequin, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willibrord Frequin.

 

Offerte Willibrord Frequin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag