Eigenschappen Willem Wanrooij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem Wanrooij boeken?

Willem Wanrooij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Wanrooij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Wanrooij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Wanrooij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Wanrooij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Wanrooij

De weg naar topprestaties Willem Wanrooij is principal associate van ACC Associates for Corporate Change. Hij begeleidt organisaties en mensen naar topprestaties.

Hij schreef ‘Corporate Change – de weg naar topprestaties’, uitgeverij Scriptum en samen met Thea Groeneveld het boek over zelf coaching ‘Doe er wat aan’, uitgeverij Thema.

Hij heeft een jarenlange, grote ervaring met management- en organisatie ontwikkelingsprocessen. In zijn inleidingen geeft hij veel voorbeelden, die de patronen achter de werkelijkheid kenbaar maken. Nooit vermoede achtergronden worden belicht. Nieuwe keuzes worden ontdekt en alternatieven geformuleerd. Andere energie gaat stromen. Zijn manier van werken is interactief, doortimmerd, doorleefd, authentiek en uitnodigend.

Hij werkt in diverse rollen voor organisaties als ING, Atos Origin, Sanofi-Aventis, Eigen Haard, Stade Advies, CVZ, De Telegraaf Holding, Actus Notarissen, gemeenten, provincies en rijksoverheden. Hij ontwerpt, adviseert en implementeert kort- en langlopende ontwikkelingstrajecten.

Het concrete aanbod:

1. Doe er wat aan.
Een inleiding of workshop over zelf coaching.Veel illustratieve voorbeelden inspireren de deelnemers om nieuwe mogelijkheden in zichzelf te ontdekken. Het spel DOE ER WAT AAN zet iedereen aan het werk om spelenderwijs het pad te verkennen. In de afronding plaatst Willem Wanrooij de winst van zelf coaching in een groter geheel van organisatieontwikkeling

Wat heeft u na afloop gewonnen?

– De overtuiging: ik kan mezelf coachen van ongemak naar  gemak en van verleden naar de eigen toekomst.
– Vertrouwen in de instrumenten die in het boek genoemd zijn.
– Genoeg ervaring in het volgen van de methode om zelf de rest van uw leven aan de slag te gaan.

2. En nu echt veranderen.
Een workshop over organisatieontwikkeling. Zeven succesfactoren worden toegelicht, een helder model geeft uitzicht op de weg naar groei, een scan ondersteunt uw snelle analyse en uw keuze voor de volgende stappen. Voorbeelden uit de praktijk illustreren het geheel en zorgen voor de directe herkenbaarheid.

Wat heeft u na afloop gewonnen?
– Schijnmanoeuvres onderkennen als legitimatie om de organisatie maar niet te hoeven veranderen.
– Een duidelijke weg kennen hoe het wel kan, met routewijzer en al.
– De energie om morgen te beginnen.

3. Winst en waarden
Een workshop waarin u uw eigen waarden ontdekt, maakt duidelijk of u nog op de goede plek zit. Een inleiding, waarin helder wordt hoe het nu echt zit met de waarden en normen, maakt u een expert in elk gesprek over dit thema. Een toepassing als sturingsinstrument vergroot uw managementrepertoire.

 Wat heeft u na afloop gewonnen?
– Normen en waarden herkennen als roer en kompas.
– Weten hoe normen in te voeren, te onderhouden en af te bouwen.
– Gedrag kunnen verbinden met de waarden van de organisatie.
– Timing: het moment herkennen waarop normen en waarden ingezet kunnen worden als sturingsinstrument. 

4. Leiderschap dat ertoe doet
Vier fasen van ontwikkeling van een organisatie markeren vier vormen van leiderschap: van ad hoc tot verbindend leiderschap. Een workshop over stijlen en effecten, over mogelijkheden en onmogelijkheden, over modieuze hypes en de weerbarstige werkelijkheid.

Wat heeft u na afloop gewonnen?
– Een profiel waarmee u op eigen wijze de ontwikkeling van uw leiderschap weet te sturen.
– Uw leiderschap succesvol kunnen variëren met de organisatieontwikkeling.
– De waarde van leiderschap als de verbindende factor.

Willem Wanrooij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Wanrooij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Wanrooij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Wanrooij en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Wanrooij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Wanrooij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Wanrooij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Wanrooij checken, een gratis optie plaatsen op Willem Wanrooij en de boeking(en) van Willem Wanrooij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Wanrooij, BOEKINGSBUREAU Willem Wanrooij, BOEKINGSBURO Willem Wanrooij, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Wanrooij, ENTERTAINMENTBURO Willem Wanrooij, ARTIESTENBUREAU Willem Wanrooij, BOEKINGSKANTOOR Willem Wanrooij, IMPRESARIAAT Willem Wanrooij, MUZIEKBURO Willem Wanrooij, MUZIEKBUREAU Willem Wanrooij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Wanrooij, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Wanrooij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Wanrooij.

 

Offerte Willem Wanrooij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag