Eigenschappen Willem van de Put boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem van de Put boeken?

Willem van de Put boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem van de Put.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem van de Put.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem van de Put ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem van de Put plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem van de Put

Directeur van HealthNet TPO – sociaal ondernemen – mvo –

Willem van de Put studeerde geschiedenis, filosofie en culturele antropologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij specialiseerde zich in medische antropologie en voerde als medisch antropoloog diverse veldopdrachten uit in Nicaragua, Oeganda en Cambodja. Begin jaren ’90 werd hij werkzaam bij de medische afdeling van Artsen Zonder Grenzen in Amsterdam. Hier introduceerde hij toegepaste medische antropologie en werkte mee aan de ontwikkeling van interventiemodellen ten behoeve van geestelijke zorg en psychosociale steun.

In 1995 vertrok Willem naar Cambodja, alwaar hij programmadirecteur werd voor de Transcultural Psychosocial Organization (TPO) en een ‘community mental health’ programma opzette. In Cambodja werd hij gekozen als voorzitter van het stuurcomité van MEDICAM, een Cambodjaans platform voor ruim 90 internationale en lokale NGO’s werkzaam op het gebied van gezondheid. In 1997 en 1998 was hij tevens gastdocent voor Medische Antropologie op de Universiteit van Phnom Penh. Toen hij terugkeerde naar Nederland, werd Willem van de Put algemeen directeur van Healthnet International, dat later fuseerde met TPO tot het huidige HealthNet TPO.

Sinds 2004 werkt HealthNet TPO als zelfstandige non-gouvernementele organisatie aan het herstel van gezondheidszorg in voornamelijk postconflictgebieden. In deze gebieden, waar mensen vaak al jaren lijden onder geweld, is niet alleen de gezondheidszorg vaak volledig verwoest, maar ook sociale structuren bieden geen houvast meer. HealthNet TPO werkt daarom sámen met lokale mensen aan het herstel van zorgstructuren en onderling vertrouwen. Ook in landen zoals Afghanistan en Sudan, waar steeds rekening gehouden dient te worden met de veiligheidssituatie en politieke agenda’s, terwijl het belang van de burger voorop moet blijven staan.

Willem heeft een zeer brede interesse en een scherpzinnige geest. Met zijn humor en snelheid weet hij een breed publiek aan zich te binden en ingewikkelde kwesties inzichtelijk te maken.

Willem is lid van het Eastern Mediterranean Advisory Committee for Health Research bij de ‘World Health Organization’, de Scientific Advisory Council van de ‘War Trauma Foundation’ en van de Editorial Council van het wetenschappelijke tijdschrift ‘Intervention’,

Willem van de Put boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem van de Put.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem van de Put, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem van de Put en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem van de Put mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem van de Put.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem van de Put. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem van de Put checken, een gratis optie plaatsen op Willem van de Put en de boeking(en) van Willem van de Put voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem van de Put, BOEKINGSBUREAU Willem van de Put, BOEKINGSBURO Willem van de Put, ENTERTAINMENTBUREAU Willem van de Put, ENTERTAINMENTBURO Willem van de Put, ARTIESTENBUREAU Willem van de Put, BOEKINGSKANTOOR Willem van de Put, IMPRESARIAAT Willem van de Put, MUZIEKBURO Willem van de Put, MUZIEKBUREAU Willem van de Put, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem van de Put, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem van de Put, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem van de Put.

 

Offerte Willem van de Put aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag