Eigenschappen Willem Treep boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem Treep boeken?

Willem Treep boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Treep.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Treep.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Treep ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Treep plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Treep

Sociaal ondernemerschap | lokale voedselketens | Willem
Willem Treep is samen met zijn compagnon Drees Peter van den Bosch initiatiefnemer van WillemDrees, een bedrijf dat mensen weer in verbinding wil brengen met eten uit hun eigen omgeving. Ze brengen met een helder en simpel concept biologische teelt dichtbij de consument. Aardappels, groenten en fruit van boeren uit de buurt worden naar winkels in de buurt gebracht. Van zo dichtbij mogelijk en altijd vers van het seizoen! WillemDrees ontwikkelt lokale voedselketens, zodat de verbinding tussen de producent van ons eten en de consument die het opeet versterkt wordt.In juni 2009 werden de eerste aardbeien, bloemkolen, sla en broccoli aan winkels geleverd om en nabij Amersfoort. Inmiddels een aantal jaren verder zijn er meer dan 1300 locaties verspreid over Nederland waar WillemDrees verkrijgbaar is. En, in oktober 2014 is willemendrees.nl live gegaan. Het assortiment werd uitgebreid naar biologisch duurzaam vlees, kaas en brood. Sinds september 2014 liggen in alle 150 kiosken van de NS WillemDrees appels. In het afgelopen jaar bereikten WillemDrees via de Nationale Postcodeloterij veel huishoudens met een Verskrat. Huishoudens konden een krat winnen en kwamen hierdoor in contact met vers eten van de boer.Na zijn studie ontwikkelingseconomie in Wageningen besloot Willem Treep eerst marketing en verkoop te leren bij Heineken en bij Unilever, met ijsjes van BenJerry’s in zijn portfolio. Hij was ook werkzaam voor Tony’s Chocolonely. Na 10 jaar was het tijd om in WillemDrees zijn idealen te combineren met zijn opgebouwde kennis en netwerk. In mei 2013 richtte hij samen met zijn buren de Soestermarkt op. Een coöperatieve wekelijkse markt op zaterdagochtend die van, voor en door de buren georganiseerd wordt om de verbinding met elkaar en met goed eten mogelijk te maken en te vergroten. Hij zit in adviesraden van Youth Food Movement en The Food Line Up.WillemDrees staat al een aantal jaren in de Trouw Duurzame 100. Sinds 2015 staat Willem Treep voor het eerst zelf in de Duurzame 100 en meteen op plek 12. Treep is een duurzame ondernemer die inspireert. Hij is een pionier op het gebied van sociaal ondernemerschap en lokaal eten in Nederland.

Willem Treep boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Treep.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Treep, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Treep en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Treep mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Treep.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Treep. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Treep checken, een gratis optie plaatsen op Willem Treep en de boeking(en) van Willem Treep voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Treep, BOEKINGSBUREAU Willem Treep, BOEKINGSBURO Willem Treep, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Treep, ENTERTAINMENTBURO Willem Treep, ARTIESTENBUREAU Willem Treep, BOEKINGSKANTOOR Willem Treep, IMPRESARIAAT Willem Treep, MUZIEKBURO Willem Treep, MUZIEKBUREAU Willem Treep, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Treep, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Treep, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Treep.

 

Offerte Willem Treep aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag