Eigenschappen Willem Sijthoff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem Sijthoff boeken?

Willem Sijthoff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Sijthoff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Sijthoff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Sijthoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Sijthoff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Sijthoff

Media-ondernemer, vooral geïnteresseerd in investeringen in media en internet
Willem Sijthoff, telg uit een uitgeversgeslacht, is een media-ondernemer. Op zijn 31 neemt hij samen met Hal Investments de krant ‘Het Financieele Dagblad’ over. Daarna volgt het succesvolle nieuwsradiostation BNR Nieuwsradio. Beide ondernemingen zijn nu samengevoegd tot de FD Mediagroep.

Ook is hij in Noorwegen eigenaar van een regionale uitgeverij, met een krant, radio en een televisiestation.

Verder geeft Willem Sijthoff ‘PM’ uit: het magazine voor de rijksoverheid. Dit blad gaat over de vierkante kilometer rondom het Haagse Binnenhof. Afgelopen januari werd PM Europa geïntroduceerd, het enige blad in Nederland specifiek over alles wat er in Brussel gebeurt.

Ten slotte is hij initiatiefnemer geweest van het nieuwe mediabedrijf Scoot (zoekservice op internet) en The Floor (online platform voor de particuliere belegger).

Willem ziet vooral mogelijkheden in zogenaamde crossmedia initiatieven, het aan elkaar koppelen van verschillende mediavormen als print, radio, tv en internet. Hij houdt hier dan ook veel lezingen over op congressen.

Het laatste initiatief waar Willem bij betrokken is, is een nieuwe weekkrant Den Haag Centraal.

Willem Sijthoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Sijthoff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Sijthoff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Sijthoff en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Sijthoff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Sijthoff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Sijthoff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Sijthoff checken, een gratis optie plaatsen op Willem Sijthoff en de boeking(en) van Willem Sijthoff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Sijthoff, BOEKINGSBUREAU Willem Sijthoff, BOEKINGSBURO Willem Sijthoff, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Sijthoff, ENTERTAINMENTBURO Willem Sijthoff, ARTIESTENBUREAU Willem Sijthoff, BOEKINGSKANTOOR Willem Sijthoff, IMPRESARIAAT Willem Sijthoff, MUZIEKBURO Willem Sijthoff, MUZIEKBUREAU Willem Sijthoff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Sijthoff, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Sijthoff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Sijthoff.

 

Offerte Willem Sijthoff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag