Fotograaf: Walter Kallenbach

Eigenschappen Willem Reimers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem Reimers boeken?

Willem Reimers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Reimers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Reimers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Reimers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Reimers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Reimers

Presentator van het programma ‘Mijn tent is top’ en ‘Herrie in het hotel’ en ‘Knallen in de Horeca’
Na cum laude geslaagd te zijn op tegenwoordig de Steigenberger Hotelfachschule begon de carrière van Willem Reimers in Zwitserland: Arosa Kulm Hotel, Seiler Hotels Zermatt, Buergenstock Hotels en Grand Hotel Beau Rivage in Interlaken.In 1973 keerde Willem Reimers terug naar Nederland. Hij startte bij het Strandhotel Prinses Juliana op Texel en transformeerde dit hotel in acht jaar van een seizoensbedrijf tot een jaarbedrijf. Daarna was hij drie jaar FB-manager bij Novotel Amsterdam en directeur van Novotel Schiedam (138 kamers). Hierna was hij directeur Sofitel Den Haag (144 kamers) en negen jaar directeur Novotel Amsterdam (611 kamers). Tenslotte sloot hij zijn actieve hotelcarrière af als directeur van The Grand (vijf sterren de luxe hotel met 180 kamers en 19 vergaderzalen).Willem Reimers richtte in 2005 Reimers Hotel Consultancy op. Hij werkte succesvol samen met Herman den Blijker en David Crouwel. Hij is sinds 2007 co-presentator van het succesvolle tv-programma ‘Herrie in het hotel’ en heeft sinds 2012 ook zijn eigen televisieprogramma ‘Knallen in de horeca’. In het programma schiet hij noodlijdende restaurants te hulp in de bediening, ook wel de zwarte brigade genoemd.Willem Reimers is iemand die weet van aanpakken en andere mensen weet aan te zetten tot aanpakken. Daarnaast is hij een echte expert in etiquette, dat niet alleen van belang is in de horeca maar ook in het bedrijfsleven. Tot slot heeft Willem Reimers veel ervaring met marketing en sales – zijn hotels zijn immers niet uit zichzelf zo’n succes geworden. Willem Reimers verzorgt lezingen, bedrijfstrainingen en masterclasses op zijn kennisgebieden.

Willem Reimers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Reimers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Reimers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Reimers en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Reimers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Reimers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Reimers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Reimers checken, een gratis optie plaatsen op Willem Reimers en de boeking(en) van Willem Reimers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Reimers, BOEKINGSBUREAU Willem Reimers, BOEKINGSBURO Willem Reimers, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Reimers, ENTERTAINMENTBURO Willem Reimers, ARTIESTENBUREAU Willem Reimers, BOEKINGSKANTOOR Willem Reimers, IMPRESARIAAT Willem Reimers, MUZIEKBURO Willem Reimers, MUZIEKBUREAU Willem Reimers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Reimers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Reimers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Reimers.

Offerte Willem Reimers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag