Eigenschappen Willem Pekelder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem Pekelder boeken?

Willem Pekelder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Pekelder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Pekelder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Pekelder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Pekelder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Pekelder

Media-journalist
Media-journalist Willem Pekelder kijkt achter de schermen van Hilversum en onthult wat er werkelijk speelt. Sinds 1998 zijn van zijn hand tal van spraakmakende omroep-verhalen verschenen in het AD, De Volkskrant, Het Parool, De Groene Amsterdammer en de VPRO Gids. Sinds 2010 schrijft hij drie keer per week een veel gelezen tv-column in dagblad Trouw. Zijn beste publicaties werden in 2012 gebundeld in het boek ‘De menselijke maat’, waarvan tv-ster Cees Grimbergen het eerste exemplaar presenteerde. In zijn boek geeft Pekelder een tijdsbeeld van de omroep in Nederland: van de oudste nieuwslezer Frits Thors tot de hedendaagse tv-satire van Koefnoen. Pekelder is geregeld te gast in tv-programama’s zoals ‘De wereld draait door’, ‘EenVandaag’ en ‘Tv Monument’(Han Peekel).In zijn lezingen prikt Pekelder door vele Hilversumse ballonnen heen. Waarom wordt er zoveel gehuild op tv, waarom overstelpt Hilversum ons met ziektes en verval, waarom zien we steeds dezelfde BN’ers? Achter allerlei mooie motieven blijkt vaak tevens effectbejag, zelfbehoud en kijkcijferstrijd schuil te gaan.

Willem Pekelder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Pekelder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Pekelder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Pekelder en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Pekelder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Pekelder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Pekelder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Pekelder checken, een gratis optie plaatsen op Willem Pekelder en de boeking(en) van Willem Pekelder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Pekelder, BOEKINGSBUREAU Willem Pekelder, BOEKINGSBURO Willem Pekelder, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Pekelder, ENTERTAINMENTBURO Willem Pekelder, ARTIESTENBUREAU Willem Pekelder, BOEKINGSKANTOOR Willem Pekelder, IMPRESARIAAT Willem Pekelder, MUZIEKBURO Willem Pekelder, MUZIEKBUREAU Willem Pekelder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Pekelder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Pekelder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Pekelder.

 

Offerte Willem Pekelder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag