Eigenschappen Willem Middelkoop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem Middelkoop boeken?

Willem Middelkoop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Middelkoop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Middelkoop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Middelkoop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Middelkoop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Middelkoop

Publicist en ondernemer
Willem Middelkoop (Genève, 1962) is een succesvolle ondernemer/journalist en publicist. Aan het einde van 2008, stopte hij als journalist bij RTL Z en begon hij met twee partners het Commodity Discovery Fund, een beleggingsfonds actief in de grondstoffensector. Tevens richtte hij, in datzelfde jaar, Amsterdamgold.com op. Deze webshop voor goud en zilver werd drie jaar later verkocht aan het beursgenoteerde Value8, nadat de omzet in 2011 naar meer dan 100 miljoen euro was gestegen.Willem is lid van de Raad van Advies van de in Londen gevestigde financiële think tank (OMFIF). Hij is ook een van de ‘founding share holders’ van Startup-bootcamp Amsterdam, een business accelerator programma, dat tientallen start ups heeft helpen financieren.Daarnaast is hij auteur van verschillende boeken over de economie en markten. Aan het einde van 2013 publiceerde hij The Big Reset, zijn eerste boek in het Engels en een wereldwijde bestseller. De uitgeefrechten zijn aan uitgeverijen in zeven landen verkocht. In Nederland heeft hij meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken verkocht. Van zijn eerste boek Als de Dollar Valt, (2007), waarin hij waarschuwde voor een mogelijke crash van het mondiale financiële systeem bereikte zelfs een zeventiende druk. 

Willem Middelkoop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Middelkoop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Middelkoop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Middelkoop en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Middelkoop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Middelkoop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Middelkoop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Middelkoop checken, een gratis optie plaatsen op Willem Middelkoop en de boeking(en) van Willem Middelkoop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Middelkoop, BOEKINGSBUREAU Willem Middelkoop, BOEKINGSBURO Willem Middelkoop, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Middelkoop, ENTERTAINMENTBURO Willem Middelkoop, ARTIESTENBUREAU Willem Middelkoop, BOEKINGSKANTOOR Willem Middelkoop, IMPRESARIAAT Willem Middelkoop, MUZIEKBURO Willem Middelkoop, MUZIEKBUREAU Willem Middelkoop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Middelkoop, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Middelkoop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Middelkoop.

 

Offerte Willem Middelkoop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag