Eigenschappen Willem Lust boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Willem Lust boeken?

Willem Lust boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Lust.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Willem Lust.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Willem Lust ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem Lust plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Willem Lust

Politiek, financieel en economisch verslaggever Nieuwsuur

Willem Lust begon zijn journalistieke carrière bij het Financieele Dagblad. Daarna was hij onder andere bureauredacteur en verslaggever bij het NOS journaal.

In de jaren negentig werkte hij voor het RTL-nieuws en deed verslag van onder andere de Bijlmerramp, de Golfoorlog en de conflicten in Kroatië, Bosnië, Albanië, Libanon en het grote meren gebied in Afrika.

Willem Lust is vervolgens jaren lang verslaggever/presentator bij NOVA geweest, met als specialiteit financiën en economie. Hij versloeg voor Nova gebeurtenissen als de verkiezingen, de vuurwerkramp in Enschede en de oorlogen in Kosovo en Afghanistan. Van januari 2007 tot januari 2011 was Willem Lust in New York correspondent voor NOVA en later Nieuwsuur.  Hij werkt momenteel bij Nieuwsuur. Dit programma besteedt vooral aandacht aan Nederlandse en Europese politiek en aan ander buitenlands en economisch nieuws.

Willem Lust is een enthousiast en betrokken dagvoorzitter en leidt graag discussies, vooral op de terreinen van:

Financiën en economie

Politiek en openbaar bestuur

Technologie

Defensie

Derde Wereld

Milieu- en Natuurbeheer

Media

Willem Lust boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Willem Lust.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Willem Lust, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Willem Lust en de eventuele overige kosten om een optreden van Willem Lust mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Willem Lust.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Willem Lust. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Willem Lust checken, een gratis optie plaatsen op Willem Lust en de boeking(en) van Willem Lust voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Willem Lust, BOEKINGSBUREAU Willem Lust, BOEKINGSBURO Willem Lust, ENTERTAINMENTBUREAU Willem Lust, ENTERTAINMENTBURO Willem Lust, ARTIESTENBUREAU Willem Lust, BOEKINGSKANTOOR Willem Lust, IMPRESARIAAT Willem Lust, MUZIEKBURO Willem Lust, MUZIEKBUREAU Willem Lust, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Willem Lust, ARTIESTENBOEKINGSBURO Willem Lust, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Willem Lust.

 

Offerte Willem Lust aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag