Eigenschappen Wilco van Rooijen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wilco van Rooijen boeken?

Wilco van Rooijen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wilco van Rooijen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wilco van Rooijen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wilco van Rooijen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wilco van Rooijen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wilco van Rooijen

Extra informatie Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen boeken als spreker
Avonturier en bergbeklimmer

Wilco van Rooijen kent als avonturier vele hoogte en dieptepunten. Zo beklom hij de Mount Everest en de K2 maar verloor hij ook vrienden en collega’s tijdens expedities. Wilco zijn enorme passie voor de natuur heeft geleid tot zijn nieuwste duurzame project: Missie ‘South Pole, Solar Powered’.

Inzetbaarheid

Wilco van Rooijen is inzetbaar voor workshops en presentaties die ondersteund worden door adembenemend foto en beeldmateriaal. Met zijn jarenlange ervaring als avonturier, bergbeklimmer en expeditieleider kan Wilco elke situatie naar zijn hand zetten. Wilco helpt u en uw bedrijf met zijn presentatie naar de top! Wilco van Rooijen spreekt ook met passie over innovatie en duurzaamheid. Waarom zijn innovaties zo belangrijk? Uit eigen ervaring spreekt hij over elektrische auto’s, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Zijn inspiratie is de natuur. Laat u inspireren door zijn authentieke, persoonlijke verhalen.
Biografie

Wilco van Rooijen is een van de weinige avonturiers die Nederland rijk is. Hij beklom de hoogste bergtoppen van de wereld en doorkruiste Afrika en Australië. Bergbeklimmen is zijn vak maar als eerste Nederlander wist hij ook alle drie de polen te bedwingen. Als enige nog levende klimmer bereikte hij de toppen van de geografische Noord- en Zuidpool en beklom de hoogste pool, de Mount Everest, zonder extra zuurstof! Hij beklom ook de ‘7 summits’ (de hoogste top op elke van de 7 wereld continenten) als eerste Nederlander ‘by fair meams’. In 2008 beklom hij de beruchte K2 echter op de afdaling sloeg het noodlot toe.

Over zijn avontuurlijke tochten publiceerde Wilco van Rooijen meerdere boeken en documentaires. Wilco van Rooijen heeft inmiddels zoveel anekdotes paraat, dat het hem geen enkele moeite kost om een presentatie op maat te maken. Een voordracht of training kan zo interactief zijn als u maar wenst. Het is geen éénrichtingsverkeer van fraaie beelden of een monoloog met imponerende verhalen maar een bevlogen dialoog van een inspirerende verteller die met beide benen op de grond staat.

Wilco van Rooijen is erg goed in staat zijn indrukwekkende verhaal te vertalen naar een bedrijfsstrategie, een businessplan of een verkooptechniek. Want ook het hedendaagse zakendoen is een fascinerend avontuur. Het onderscheid tussen het ene bedrijf en het andere ligt niet meer zo scherp en duidelijk als voorheen en ook doelgroepen lijken zich steeds grilliger te gedragen. De omgeving verandert razendsnel en ook het team waarmee je doelen zou willen realiseren, blijft niet altijd in tact. Wilco zijn nieuwste expeditie luidt: expeditie ‘Solar South′. Hierin zal Team Wilco als eerste mens ooit met een zelfgebouwde auto aangedreven op zonne-energie op- en neer naar de Zuidpool rijden. Het doel van deze missie is het inspireren van ‘The Next Generation’ om door middel van Clean Tech oplossingen de wereld slimmer te maken.

Wilco van Rooijen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wilco van Rooijen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wilco van Rooijen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wilco van Rooijen en de eventuele overige kosten om een optreden van Wilco van Rooijen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wilco van Rooijen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wilco van Rooijen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wilco van Rooijen checken, een gratis optie plaatsen op Wilco van Rooijen en de boeking(en) van Wilco van Rooijen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wilco van Rooijen, BOEKINGSBUREAU Wilco van Rooijen, BOEKINGSBURO Wilco van Rooijen, ENTERTAINMENTBUREAU Wilco van Rooijen, ENTERTAINMENTBURO Wilco van Rooijen, ARTIESTENBUREAU Wilco van Rooijen, BOEKINGSKANTOOR Wilco van Rooijen, IMPRESARIAAT Wilco van Rooijen, MUZIEKBURO Wilco van Rooijen, MUZIEKBUREAU Wilco van Rooijen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wilco van Rooijen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wilco van Rooijen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wilco van Rooijen.

 

Offerte Wilco van Rooijen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag