Eigenschappen Wiet de Bruijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wiet de Bruijn boeken?

Wiet de Bruijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wiet de Bruijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wiet de Bruijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wiet de Bruijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wiet de Bruijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wiet de Bruijn

Succesvol Ondernemen

“Succesvol ondernemen kan iedereen leren” is de overtuiging van Wiet de Bruijn. Met ondernemen bedoelt hij dan het leiden van een ondernemend leven zowel privé als professioneel.

Zelf is De Bruijn succesvol ondernemer. Hij is de oprichter van Boedelbak aanhangwagenverhuur en hij heeft een turn-around geleid bij van Dijk Studieboeken te Kampen.

De Bruijn draagt de lessen die hij geleerd heeft op authentieke en kwetsbare manier over op zijn publiek.

Succesvol ondernemen is in de ogen van De Bruijn focussen op zaken waar je energie van krijgt en stoppen met de dingen waar je moe van wordt. “Dat klinkt misschien als een inkopper maar echt doen waar je energie van krijgt is niet zo gemakkelijk. Anders zou iedereen het wel doen” aldus De Bruijn. De Bruijn laat zien welke obstakels je moet overwinnen en hij geeft praktische tips die leiden tot succesvol ondernemerschap.

De Bruijn studeerde bedrijfskunde in Groningen. In 1985 richtte hij samen met zijn neef Boedelbak aanhangwagenverhuur op. De knalgeel en blauwe aanhangwagens werden te huur aangeboden op benzinestations. Na 10 jaar werd de naam Boedelbak opgenomen in de Dikke van Dale.

In 1993 kwam daar Van Dijk Studieboeken in Kampen bij. Van Dijk was toen nog in handen van de familie Van Dijk. De Bruijn werd algemeen directeur en in zeven jaar werd Van Dijk veranderd van een logistiek georiënteerd bedrijf in een goedlopende marketingorganisatie. Het bedrijf heeft hij klaar gestoomd voor de 21e eeuw.

Na 15 jaar in het bedrijfsleven wilde De Bruijn zijn ondernemers ervaring overdragen op anderen. Begin 2000 werd hij partner in Renaissance Personal Coaching Training, een adviesbureau gespecialiseerd in het coachen en trainen van leidinggevenden in het bedrijfsleven en bij de overheid.

In 2003 vertrok hij met zijn gezin naar de VS. Hij heeft daar 2 jaar aan Harvard University gestudeerd. Terug Nederland wilde hij zijn kennis in de praktijk brengen. Hij volgde de lerarenopleiding tot eerste graad docent aan de Universiteit van Amsterdam en stond voor de klas in het VMBO, HAVO en VWO. Op dit moment is de Bruijn als ondernemer verbonden aan diverse onderwijs projecten en is hij actief in de politiek.

Wiet de Bruijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wiet de Bruijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wiet de Bruijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wiet de Bruijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Wiet de Bruijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wiet de Bruijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wiet de Bruijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wiet de Bruijn checken, een gratis optie plaatsen op Wiet de Bruijn en de boeking(en) van Wiet de Bruijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wiet de Bruijn, BOEKINGSBUREAU Wiet de Bruijn, BOEKINGSBURO Wiet de Bruijn, ENTERTAINMENTBUREAU Wiet de Bruijn, ENTERTAINMENTBURO Wiet de Bruijn, ARTIESTENBUREAU Wiet de Bruijn, BOEKINGSKANTOOR Wiet de Bruijn, IMPRESARIAAT Wiet de Bruijn, MUZIEKBURO Wiet de Bruijn, MUZIEKBUREAU Wiet de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wiet de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wiet de Bruijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wiet de Bruijn.

 

Offerte Wiet de Bruijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag