Eigenschappen Wernard Bruining boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wernard Bruining boeken?

Wernard Bruining boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wernard Bruining.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wernard Bruining.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wernard Bruining ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wernard Bruining plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wernard Bruining

Van Coffeeshop naar Cannabisclub

Wernard Bruining werd geboren in Sorong voormalig Nederlands Nieuw Guinea. Heeft daar een afstandelijke helikopterview op de westerse maatschappij aan overgehouden. Is voortdurend bezig om nieuwe structuren en oplossingen neer te zetten. Hij deed dit bijvoorbeeld als eigenaar van Mellow Yellow (1973-1978), de eerste coffeeshop in Amsterdam en Positronics (1985-1997), de eerste growshop in Europa. Introduceerde in 1994 het woord mediwiet in de Nederlandse taal en is webmaster van mediwiet.nl.

Wernard pleit tegenwoordig voor een nieuwe kijk op industriële Hennep met een laag THC gehalte onder de kreet HEMP 4 FUTURE! Hij ziet industriële hennep als het ideale basis gewas voor de milieu vriendelijke, groene maatschappij van morgen. Hennep is het ideale vierde gewas waar de Nederlandse en Europese landbouw al zo lang naar op zoek zijn. Hennep kan in ieder klimaat geteeld worden, óók op gronden die normaliter te arm, te droog of juist te nat zijn voor reguliere landbouwgewassen. Industriële hennep is dus géén concurrent voor reguliere voeding gewassen. De teelt van Hennep vergt géén kunstmest, insecticiden of onkruidbestrijders. De lange wortels maken het gewas minder gevoelig voor droogte, ze maken de grond luchtiger en voorkomen erosie. Omdat het blad na de oogst achterblijft en zo het land weer bemest, heeft het gewas geen dure, milieu vervuilende kunstmest nodig.

Hennepolie kan dienen als basis voor eindeloos te produceren schone biobrandstof voor het verkeer, biologisch afbreekbaar plastic, hoogwaardige cosmetica en als voeding supplement dat alle essentiële aminozuren bevat die een mens nodig heeft om gezond te blijven. De vezel kan gebruikt worden voor de productie van hoogwaardige kleding en zo de zéér milieu onvriendelijke teelt van katoen deels vervangen. Hennep vezel kan gebruikt worden voor de productie van isolatiemateriaal, of de productie van papier, wat het alsmaar kappen van bossen overbodig maakt. De houtsnippers of scheven kunnen gebruikt worden voor spaanplaat, maar ook als duurzame biomassa in verbrandingsovens. Hennep is de grootste consument van co2 per hectare en als brandstof onderdeel van een gesloten Co2 kringloop. In warme landen en met name de derde wereld kan meerdere malen per jaar, iedere 90 dagen, een hoogwaardig product geoogst worden zonder dat daarvoor kunstmest en dure machines nodig zijn. De overblijvende houtsnippers kunnen gebruikt worden als brandstof en zo het kappen van bomen lokaal voorkomen. En zo zijn er legio mogelijkheden voor een haalbare duurzamere toekomst.

Wernard Bruining boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wernard Bruining.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wernard Bruining, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wernard Bruining en de eventuele overige kosten om een optreden van Wernard Bruining mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wernard Bruining.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wernard Bruining. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wernard Bruining checken, een gratis optie plaatsen op Wernard Bruining en de boeking(en) van Wernard Bruining voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wernard Bruining, BOEKINGSBUREAU Wernard Bruining, BOEKINGSBURO Wernard Bruining, ENTERTAINMENTBUREAU Wernard Bruining, ENTERTAINMENTBURO Wernard Bruining, ARTIESTENBUREAU Wernard Bruining, BOEKINGSKANTOOR Wernard Bruining, IMPRESARIAAT Wernard Bruining, MUZIEKBURO Wernard Bruining, MUZIEKBUREAU Wernard Bruining, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wernard Bruining, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wernard Bruining, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wernard Bruining.

 

Offerte Wernard Bruining aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag