Eigenschappen Wassili Zafiris boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Wassili Zafiris boeken?

Wassili Zafiris boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wassili Zafiris.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wassili Zafiris.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wassili Zafiris ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wassili Zafiris plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wassili Zafiris

Verander expert

Wassili Zafiris (1964) is verander expert. Als erkend meta-coach, Neuro-semantisch pionier en NLP Trainer begeleidt hij transformatie processen bij particulieren en (internationale) ondernemingen. In zijn vakgebied en daarbuiten wordt hij gezien als pionier en vernieuwer. Zafiris heeft een ‘neus’ voor de nieuwste technieken en modellen, die hij op zijn beurt ook weer vernieuwt. Zo is hij medebedenker van het nieuwste ondernemersmodel Meaningful Profit, ontwikkelde hij een innovatief motivatie model, een nieuwe werkwijze voor depressiviteit en vele andere technieken en modellen met betrekking tot coachen, samenwerken en leiderschap. Regelmatig begeleidt hij innovatie- en strategie sessies in het bedrijfsleven en spreekt hij op fora en congressen. Zijn psychologische en zakelijke kennis in combinatie met zijn neurologische achtergrond als oud fysiotherapeut en kennis van emotionele intelligentie als haptonoom, maken hem een gedegen expert, zowel in de kunst, als in de wetenschap van menselijke groei.

Specialisaties

Zelf-actualisatie leiderschap. Leiderschap in een nieuwe tijd

De psychologie van:

High performers (bijv. beurshandelaren, ondernemers, piloten)

High performance teams (top teams in bedrijfsleven en sport)

Veerkracht en autonomie (omgaan met tegenslag, weerbaarheid, burn-out, depressie)

Flow, innerlijke kracht, zelfactualisatie en meesterschap

Motivatie (autonomie, meesterschap, zingeving)

 

Tussen 1997 en 2011 volgde en begeleide hij meer dan 10 NLP modules aan de universiteit van Santa Cruz. Sinds 2001 is hij partner bij leiderschapspionier Robert Dilts in Sillicone Valley. Tevens is hij auteur, spreker en docent aan verschillende opleidings instituten.

Sinds 2010 is hij de mentale coach van het Nederlands Dames Volleybal team.

Zijn boek ‘IK BEN niet alleen op de wereld’, (2011) werd genomineerd voor ‘beste ondernemersboek 2011’ en voor ‘beste managementboek 2012’.Als co-auteur van het boek ‘Eetlust’ (A. van der Pol) modelleerde hij 10 internationale topchefs over hun genialiteit. Regelmatig is hij in de media met artikelen en interviews over zijn werk, in o.a. Ode, NRC, Inzicht, Quest, Nu-sport, Parool, Sprout, De Zaak, Telegraaf, Life Cooking, RTL, Veronica.

Als spreker sprak hij o.a. op de Erasmus Universiteit, het Action Learning Congres, bij Marcom, Dialogues House-ABN Amro, Kirkman Company en was hij keynote speaker tijdens het IEP Coach congres 2011. Ook werden door hem internationale bijeenkomsten georganiseerd, zoals de ‘Europese trainers consultancy’ meeting en de ‘Leadership lounge’ in Griekenland.

 

Wassili Zafiris boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wassili Zafiris.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wassili Zafiris, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wassili Zafiris en de eventuele overige kosten om een optreden van Wassili Zafiris mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wassili Zafiris.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wassili Zafiris. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wassili Zafiris checken, een gratis optie plaatsen op Wassili Zafiris en de boeking(en) van Wassili Zafiris voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wassili Zafiris, BOEKINGSBUREAU Wassili Zafiris, BOEKINGSBURO Wassili Zafiris, ENTERTAINMENTBUREAU Wassili Zafiris, ENTERTAINMENTBURO Wassili Zafiris, ARTIESTENBUREAU Wassili Zafiris, BOEKINGSKANTOOR Wassili Zafiris, IMPRESARIAAT Wassili Zafiris, MUZIEKBURO Wassili Zafiris, MUZIEKBUREAU Wassili Zafiris, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wassili Zafiris, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wassili Zafiris, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wassili Zafiris.

 

Offerte Wassili Zafiris aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag