Want Want

Eigenschappen Want Want boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Want Want boeken?

Want Want boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Want Want.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Want Want.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Want Want ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Want Want plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Want Want

Biografie Want Want
Want Want maakt powerpop in het Nederlands. Dat doen ze met zijn vieren; Fokko, Adrian, Jasper en Bob. Al balancerend tussen pretentieloze joligheid en bittere klaagzang gaan ze waar de nederpop nog te weinig is geweest. Het Nederlands alternatief voor Weezer en Fountains of Wayne, als je wilt.

Hun debuut plaat kwam uit in het voorjaar van 2010 en bewijst dat Nederlandstalige liedjes ook heel leuk en fris en pakkend en in je gezicht kunnen zijn.

‘Frustraties zijn er om van je af te schrijven’, aldus zanger/gitarist Fokko. En gelijk heeft hij. Het bewijs ligt open en bloot in al zijn liedjes. Hoop, liefde, baardgroei en pijn wisselen elkaar af, alsof het niets is. Dit is, zoals de poprecensent zal schrijven, ‘eerlijke zuivere popmuziek waarin de middelvinger in Want Wants eigen kont blijft steken’. Wat hij daarmee bedoelt zal een raadsel wezen, positief klinkt het in ieder geval wel.

Minstens zo positief klinkt het gebeuk van drummer Adrian, het geram van bassist Jasper en het gedinges van alleskunner Bob. Zij maken het verschil tussen ‘Fokko de gefrustreerde postpuber’ en ‘Want Want met die leuke liedjes’. Met een beetje mazzel zingen of schreeuwen ze ook nog koortje mee, wat zowel prachtig als aandoenlijk uit kan pakken.

Live speelt Want Want snel, hard en strak. En vertelt Fokko graag wat ie die dag heeft gegeten en waarom.
Want Want boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Want Want boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Want Want.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Want Want, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Want Want en de eventuele overige kosten om een optreden van Want Want mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Want Want.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Want Want. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Want Want checken, een gratis optie plaatsen op Want Want en de boeking(en) van Want Want voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Want Want, BOEKINGSBUREAU Want Want, BOEKINGSBURO Want Want, ENTERTAINMENTBUREAU Want Want, ENTERTAINMENTBURO Want Want, ARTIESTENBUREAU Want Want, BOEKINGSKANTOOR Want Want, IMPRESARIAAT Want Want, MUZIEKBURO Want Want, MUZIEKBUREAU Want Want, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Want Want, ARTIESTENBOEKINGSBURO Want Want, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Want Want.

 

Offerte Want Want aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag