Eigenschappen Vivianne Bendermacher boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Vivianne Bendermacher boeken?

Vivianne Bendermacher boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vivianne Bendermacher.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vivianne Bendermacher.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vivianne Bendermacher ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vivianne Bendermacher plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Vivianne Bendermacher

Techionista en trendwatcher op het gebied van innovatieve technologie
Als zelfverklaard Techionista spot Vivianne Bendermacher (33) alle trends op het gebied van innovatieve technologie. Inmiddels doet ze dat als entrepreneur binnen haar eigen bedrijf Aim for Moon en via haar techsite Techionista.com. Maar ze verwierf vooral bekendheid als hoofdredacteur van de populairwetenschappelijke merken KIJK en Know How, en vrouwenmerk VIVA. Al op haar 26e werd Bendermacher hoofdredacteur van het wetenschapsmerk KIJK. Daarmee was ze op dat moment de jongste hoofdredacteur van Nederland. Zelf vond ze het vrij laat, daar ze op haar 12e al wist dat daar haar roeping lag. Het typeert Bendermacher: ze gaat snel, doelgericht en niet geremd door enige faalangst. Op haar 33e besloot ze dat het tijd was de lat hoger te leggen. Ze zegde haar baan als hoofdredacteur van vrouwenmerk VIVA op en startte haar eigen bedrijf Aim for Moon. Bendermacher: “Zonder ‘the’ inderdaad. Want waarom zou je je slechts op ‘onze’ maan richten? Wist je dat Mars twee manen heeft en Jupiter minstens 63? Ik laat me liever niet beperken door ons bekende kader.”

Vanuit Aim for Moon wil ze zich richten op haar volgende doel: technologie in Nederland een vrouwelijker gezicht geven. Want dat is nodig, vindt Bendermacher. Volgens haar wordt de wereld van technologie en digitale innovatie nog altijd erg gedomineerd door mannen. Jammer. Niet alleen omdat techy producten daardoor vaak nogal mannelijke designs hebben, ook omdat veel vrouwen de kansen die technologie biedt niet ten volste benutten. Want wie bijvoorbeeld zelf een app of website kan bouwen, kan morgen met haar briljante idee de hele wereld bereiken. Als Techionista hoopt ze enerzijds vrouwen te enthousiasmeren voor technologie en anderzijds een vrouwelijke nuance te bieden wanneer het om tech gaat. Buiten haar eigen kanalen, zoals Techionista.com, doet ze dat via optredens voor landelijke radio en tv, door events voor te zitten en op te treden als spreker.Door haar uitstekende sprekerskwaliteiten en ervaring in doelgroepdenken weet ze haar verhaal toe te spitsen op de meest uiteenlopende zalen. Bendermachers enthousiasme werkt aanstekelijk. Haar doel is pas bereikt wanneer haar toehoorders de zaal verlaten met hernieuwde energie en een gemoedstoestand die zij graag ‘toekomsteuforie’ noemt.

Vivianne Bendermacher boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Vivianne Bendermacher.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vivianne Bendermacher, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Vivianne Bendermacher en de eventuele overige kosten om een optreden van Vivianne Bendermacher mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vivianne Bendermacher.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Vivianne Bendermacher. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Vivianne Bendermacher checken, een gratis optie plaatsen op Vivianne Bendermacher en de boeking(en) van Vivianne Bendermacher voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Vivianne Bendermacher, BOEKINGSBUREAU Vivianne Bendermacher, BOEKINGSBURO Vivianne Bendermacher, ENTERTAINMENTBUREAU Vivianne Bendermacher, ENTERTAINMENTBURO Vivianne Bendermacher, ARTIESTENBUREAU Vivianne Bendermacher, BOEKINGSKANTOOR Vivianne Bendermacher, IMPRESARIAAT Vivianne Bendermacher, MUZIEKBURO Vivianne Bendermacher, MUZIEKBUREAU Vivianne Bendermacher, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Vivianne Bendermacher, ARTIESTENBOEKINGSBURO Vivianne Bendermacher, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Vivianne Bendermacher.

Offerte Vivianne Bendermacher aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag