Eigenschappen Vivian Boelen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Vivian Boelen boeken?

Vivian Boelen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vivian Boelen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vivian Boelen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vivian Boelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vivian Boelen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Vivian Boelen

Het gezicht van kwaliteit

Vivian Boelen kwam na een studie Engels en PR bij Veronica terecht, waar zij omroepster werd en werkte op de afdelingen Pers Publiciteit en Filmzaken. Vanaf 1980 is zij freelance verbonden geweest aan de NOS radio, Teleac en de KRO. Voor de KRO radio presenteerde zij onder andere ‘Postbus 900’, ‘Tussen wal en schip’, ‘Niemandsland’ (samen met Eddy Keur), ‘In antwoord op uw schrijven’ en klassieke programma’s. Op televisie was zij het gezicht van het toeristische programma ‘Lekker weg’.

Zij presenteerde ‘Sport op zaterdag’, samen met Aad van den Heuvel en Kees Jansma en ‘Brandpunt in de markt’, samen met Ton Verlinden en Joost Middelhof. Bij RTL 4 was ze te zien als presentatrice van het ‘RTL Nieuws’ en ‘Top Santé’. Sinds september 1995 heeft ze samen met Peter R. de Vries het programma ‘Peter R. de Vries, misdaadverslaggever’ gepresenteerd, tot Peter R. de overstap maakte naar SBS6.

Drie seizoenen was Vivian het gezicht van ‘Het uur van de waarheid’, maar ook maakte zij programma’s als ‘Het leven gaat door’, ‘Lifestyle Exclusief’, ‘Dat overkomt altijd een ander’ en ‘Opnieuw beginnen’. Sinds 1993 is zij weg bij RTL en op dit moment in bespreking met een tweetal andere omroepen.

Vivian presenteert al vele jaren -nationaal en internationaal congressen en evenementen, waar zij optreedt als discussieleider, dagvoorzitter, interviewer en presentator. Zij onderstreept het belang van directe communicatie in al haar facetten.

Opdrachtgevers zijn onder meer Unilever, Douwe Egberts, Nationaal Fonds Sport Gehandicapten, Nationale Nederlanden, Sheila de Vries en Stephan Badal (couturiers), Mercedes, Peugeot, de Boer tenten, ABN Amro, Rabobank, ING, Viacom, en de ondernemersgroep van Almere.

Voor het goede doel heeft zij onder meer opgetreden voor Geleidehonden, Sophia Kinderziekenhuis, AMC, Child Care Program (waar zij voorzitter van is) American Chamber of Commerce,

Zij is ambassadeur van het Genever Genootschap en de Kunstweek november 2005.

Vivian Boelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Vivian Boelen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vivian Boelen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Vivian Boelen en de eventuele overige kosten om een optreden van Vivian Boelen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vivian Boelen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Vivian Boelen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Vivian Boelen checken, een gratis optie plaatsen op Vivian Boelen en de boeking(en) van Vivian Boelen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Vivian Boelen, BOEKINGSBUREAU Vivian Boelen, BOEKINGSBURO Vivian Boelen, ENTERTAINMENTBUREAU Vivian Boelen, ENTERTAINMENTBURO Vivian Boelen, ARTIESTENBUREAU Vivian Boelen, BOEKINGSKANTOOR Vivian Boelen, IMPRESARIAAT Vivian Boelen, MUZIEKBURO Vivian Boelen, MUZIEKBUREAU Vivian Boelen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Vivian Boelen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Vivian Boelen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Vivian Boelen.

 

Offerte Vivian Boelen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag