Eigenschappen Violet Falkenburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Violet Falkenburg boeken?

Violet Falkenburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Violet Falkenburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Violet Falkenburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Violet Falkenburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Violet Falkenburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Violet Falkenburg

Een echte multimediale journalist
Violet Falkenburg begon in 1972 als leerling journaliste bij het sociaal economische Elseviers Weekblad. In 1975 werd ze gevraagd als redacteur van het Vara televisie programma ‘Hoe bestaat het’. Begin jaren ‘80 ging Violet ook voor de radio werken, waar ze bij de Kro ‘Adres Onbekend’, ‘Ratel’ en ‘Echo’ presenteerde en samenstelde. Haar tv debuut was in 1989 bij de IKON tv, waar ze in de gedramatiseerde documentaire ‘Een Spannend Bestaan’ een familie interviewde over de relaties en perikelen binnen het gezin en in de samenleving van de jaren 80. Deze 6-delige serie won een eervolle Nipkowschijf-vermelding. Eind jaren 80 presenteerde voor de radio ‘Met het oog op Morgen’ en op televisie ‘Het Capitool’ voor de NOS.

Haar grootste bekendheid dankt zij aan het programma ‘Rondom Tien’, dat zij 6 seizoenen lang, 118 uitzendingen, voor de NCRV televisie maakte. Ook maakte ze de controversiële serie ‘Op Leven Dood’, over keuzes en bestedingen in de gezondheidszorg, dat haar een uitnodiging voor het prestigieuze internationale tv festival Input opleverde; daarna volgde de serie ‘Arm en Rijk’ over keuzes in de sociale wetgeving, en ‘C Majeur’, portretten van bekende Nederlanders over hun klassieke muziekkeuze (o.a. Gerda Havertong, Carl Niehaus, Paul van Vliet, Heleen Dupuis, Bisschop Muskens, Aafje Heynis, Henk van Ulsen).

Samen met de in 1997 overleden journalist Jaap van Meekren presenteerde zij – 50 jaar na de oorlog – de 10-delige serie ‘Het oorlogsweekjournaal’. Ook tekende zij voor programma’s op locatie, zoals ‘Dat vind ik nou mooi’ voor de AVRO en het internationale ‘Langs heilige huisjes’ voor de NCRV. Met plezier denkt ze aan het gesponsorde ‘Samen Gezond’, dat in 32 afleveringen bij SBS 6 werd uitgezonden. In 2007 presenteerde Violet tien afleveringen van ‘In de knip’ voor Omroep Max, een consumentenprogramma over Geld en Recht

Ze schreef drie jaar lang een wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad, later voor het maandblad Midi en af en toe voor de bladen ZIN en Linda. Ook verschenen interviews van haar hand in de Libelle. In oktober 2006 schreef ze haar eerste boek ‘Ik ben om zes uur thuis’, een bundel interviews met alleenstaande vrouwen die moeder én kostwinner zijn. In 2008 kwam ‘Later is Vandaag’ op de markt, portretten van BN-ers over ouder worden. In 2010 verschijnt ‘Mijn jongens/meisjeskamer’, waarin BN-ers vertellen over hun tienertijd van 1930 tot nu. De laatste 2 titels verschenen in de Boekenweek.

Violet Falkenburg treedt op als dagvoorzitter van congressen voor overheid, bedrijfsleven en non-profit instellingen. Ze doet dat met het gemak van de televisiepresentator en de ervaring van de doorgewinterde journalist. Met humor, invoelend vermogen en een alerte blik leidt zij het congres, debat of seminar in goede banen. Violet Falkenburg is ook te boeken als spreker over een van haar boeken of voor een presentatie op maat over communicatie in uw bedrijf.

De variatie in opdrachtgevers is groot: lokale, provinciale en landelijke overheid, welzijns- en zorginstellingen, woningbouw, landschapsinrichting etc. Ze presenteert de opening van een groot verpleeghuis tot het afscheid van de Raad van Bestuur. Ze wil graag betrokken te zijn bij de organisatie zodat ze zich grondig in haar onderwerp kan verdiepen.

Lezing Veerkracht                                                                                        U kunt Violet ook inschakelen voor een lezing naar aanleiding van haar meest recente boek ‘Veerkracht’. Dan houdt zij een lezing over hoe mensen zich weer tezamen rapen na een ingrijpend verlies. Of ze nu een geliefde of een belangrijke baan verliezen, al hun spullen na een brand, of ze geen kinderen kunnen krijgen of een droom niet zien uitkomen: mensen veren terug. Uit de indringende verhalen in ‘Veerkracht’ blijkt eens te meer dat er geen chronologie of hiërarchie in leed is. Het ene verdriet is niet erger dan het andere, er is geen leedladder. De kern van het verdriet is steeds dezelfde: je bent van je stutten geblazen en zult moeten leren schaken op een nieuw bord. Het boek rekent daarnaast af met een aantal clichés rondom rouw: praten is niet altijd de oplossing en van huilen word je niet gezond.

 

Violet Falkenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Violet Falkenburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Violet Falkenburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Violet Falkenburg en de eventuele overige kosten om een optreden van Violet Falkenburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Violet Falkenburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Violet Falkenburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Violet Falkenburg checken, een gratis optie plaatsen op Violet Falkenburg en de boeking(en) van Violet Falkenburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Violet Falkenburg, BOEKINGSBUREAU Violet Falkenburg, BOEKINGSBURO Violet Falkenburg, ENTERTAINMENTBUREAU Violet Falkenburg, ENTERTAINMENTBURO Violet Falkenburg, ARTIESTENBUREAU Violet Falkenburg, BOEKINGSKANTOOR Violet Falkenburg, IMPRESARIAAT Violet Falkenburg, MUZIEKBURO Violet Falkenburg, MUZIEKBUREAU Violet Falkenburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Violet Falkenburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Violet Falkenburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Violet Falkenburg.

 

Offerte Violet Falkenburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag