Eigenschappen Vinco David boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Vinco David boeken?

Vinco David boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vinco David.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vinco David.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vinco David ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vinco David plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Vinco David

Veelzijdige, internationaal georiënteerde economische probleemoplosser

U zoekt ideeën en inspiratie om nieuwe financiële bronnen voor uw bedrijf of instelling aan te boren? Of u bent ondernemer en zoekt meer armslag om te kunnen exporteren nu banken en overheid de hand op de knip houden? Dan is Vinco David de spreker die u moet hebben voor uw volgende congres of briefing. David is een van de bedenkers van oplossingen waardoor het voor institutionele beleggers aantrekkelijk is om export van Nederlandse bedrijven te financieren. Met deze en andere originele ideeën helpt hij ondernemers om van de crisis een kans te maken.

Met wortels in de financiële branche, een grondige scholing in (ondernemings)politiek, een ruime internationale ervaring in product- en marktontwikkeling, een passie voor (economische) geschiedenis en het vermogen zijn kennis aanschouwelijk en onderhoudend over te brengen, is Vinco David een graag geziene spreker, die in het Nederlands, Engels of Duits zijn publiek bewust maakt van kansen.

Mogelijke onderwerpen voor een lezing van Vinco David zijn:

• Handel over de grens: hoe ging dat vroeger, wat kunnen we daarvan leren en hoe verloopt internationale handel in de toekomst?

• ’s Werelds eerste multinationals: hoe pakten die het aan en wat kunnen we nu nog van ze leren? De actualiteit van de historische casestudies van de VOC en de West-Indische Compagnie voor uw bedrijf.

• De toekomst van de financiële sector in de volgende fase van het kapitalisme: hoe pakt dat uit voor u?

• Wat betekenen opkomend economisch nationalisme en de daaruit voortvloeiende “slowbalisering” voor u?

• Hoe kan u succesvol internationale teams aansturen en cultuurverschillen overwinnen in het zakendoen met opkomende economieën?

Wie is Vinco David?

Vinco David is senior manager bij de multinationale kredietverzekeraar Atradius (het vroegere NCM) in Amsterdam, en hij schrijft romans. Hij is van Duits-joodse afkomst. Hij is geboren in Leiden en werkte jarenlang in de financiële sector in Londen. Als schrijver is hij is niet alleen actief als romancier. Hij is ook auteur van verschillende artikelen en essays over de zakelijke onderwerpen die hem boeien en waarover hij lezingen verzorgt. Die werden o.a. gepubliceerd in Het Financiële Dagblad, International Trade Finance, NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Hij verzorgde de afgelopen jaren lezingen op congressen en bij bedrijven en publieke instellingen in Nederland, België, Duitsland, Turkije, Canada, Chili, Korea, Thailand en Taiwan, die zeer goed gewaardeerd werden. Enkele reacties: ‘A truly expert speaker!’, ‘Uiterst helder betoog’, ‘Sehr sachverständig!’, ‘Met zijn humor houdt hij je bij de les’.

Boeken

Vinco Davids roman ‘Mannenharem’ is gesitueerd in het India van weleer tijdens de Mogoel-dynastie. De roman werd met lovende recensies ontvangen. Het erin verwerkte contrast tussen de vrijzinnige hofislam van toen en de behoudende islam van nu trok onder meer de aandacht van filmmaker Eddy Terstall. Deze maakte op basis van de roman in 2007 een korte film onder dezelfde naam.

Met zijn roman ‘Achter het riet’, die speelt ten tijde van de Nederlandse verovering van Brazilië in de Gouden Eeuw, paart Vinco David zijn literaire talent aan zijn brede economische en historische kennis. De West-Indische Compagnie en VOC als ’s werelds eerste multinationals, de tulpenbollencrisis, de internationale strijd om grondstoffen, dit alles passeert de revue en heeft niets aan actualiteit ingeboet.

De kracht van Vinco David is zijn vermogen om creativiteit te combineren met zakelijkheid en humor. Hiermee heeft al vele toehoorders weten te inspireren

Privé

Vinco David is zeer bereisd, meertalig,  en is een gepassioneerd verzamelaar van atlassen alsmede Aziatische en Europese kunst. Hij beoefent atletiek op nationaal competitieniveau.

 

Vinco David boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Vinco David.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vinco David, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Vinco David en de eventuele overige kosten om een optreden van Vinco David mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vinco David.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Vinco David. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Vinco David checken, een gratis optie plaatsen op Vinco David en de boeking(en) van Vinco David voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Vinco David, BOEKINGSBUREAU Vinco David, BOEKINGSBURO Vinco David, ENTERTAINMENTBUREAU Vinco David, ENTERTAINMENTBURO Vinco David, ARTIESTENBUREAU Vinco David, BOEKINGSKANTOOR Vinco David, IMPRESARIAAT Vinco David, MUZIEKBURO Vinco David, MUZIEKBUREAU Vinco David, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Vinco David, ARTIESTENBOEKINGSBURO Vinco David, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Vinco David.

 

Offerte Vinco David aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag