Eigenschappen Viggo Waas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Viggo Waas boeken?

Viggo Waas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Viggo Waas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Viggo Waas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Viggo Waas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Viggo Waas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Viggo Waas

Extra informatie Viggo Waas

Viggo Waas boeken als spreker
Cabaretier

Viggo Waas is cabaretier, acteur, schrijver, zanger en televisieprogrammamaker. Hij is bekend geworden door zijn hilarische imitaties van Johan Cruijff en optredens bij het programma Kopspijkers. Voorafgaand aan deze carrière was Viggo van zijn achtste tot zijn vierentwintigste een veelbelovend voetballer van Ajax. Viggo schopte het nooit verder dan het tweede team, een gemiste kans zou je zeggen. Echter heeft hij dit omgezet naar de start van zijn succesvolle carrière in onder andere het theater. In de jaren tachtig richtten Joep van Deudekom en Peter Heerschop cabaretgroep NUHR, dat tot op de dag van vandaag nog zeer succesvol is.
Inzetbaarheid

Viggo Waas weet op een humoristische manier te spreken over het omzetten van tegenslag in kansen. Hij is beschikbaar voor presentaties, dagvoorzitterschappen, interviews en als host van uw evenement. Zijn humoristische en scherpe kijk op zaken zorgen ervoor dat hij voor elk evenement geschikt is.
Biografie

Viggo Waas was van zijn achtste tot zijn vierentwintigste een talentvolle (jeugd)speler bij Ajax. Helaas brak Viggo niet door. Tijdens zijn tijd bij Ajax volgde hij een opleiding tot sportdocent aan de ALO waar hij Peter Heerschop en Joep van Deudekom ontmoette. In de jaren tachtig wordt vanuit deze ontmoeting cabaretgroep NUHR opgericht. Na zijn opleiding tot sportdocent nam hij voortdurend risico’s en probeerde hij constant zijn grenzen te verleggen (dit had hij immers meegekregen vanuit de sportwereld). Hier vloeien een aantal nieuwe initiatieven uit voort. Zo is Viggo solo te zien in de theaters met zijn show Cruijff & Pipo. Daarnaast is hij nu teamcaptain in het RTL 7 programma ‘Koning Voetbal’ en ‘De Hollandse School’. Verder is Viggo ook te zien in de Nederlandse films als ‘Alles is Liefde’ en ‘Lef’.

Viggo Waas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Viggo Waas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Viggo Waas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Viggo Waas en de eventuele overige kosten om een optreden van Viggo Waas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Viggo Waas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Viggo Waas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Viggo Waas checken, een gratis optie plaatsen op Viggo Waas en de boeking(en) van Viggo Waas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Viggo Waas, BOEKINGSBUREAU Viggo Waas, BOEKINGSBURO Viggo Waas, ENTERTAINMENTBUREAU Viggo Waas, ENTERTAINMENTBURO Viggo Waas, ARTIESTENBUREAU Viggo Waas, BOEKINGSKANTOOR Viggo Waas, IMPRESARIAAT Viggo Waas, MUZIEKBURO Viggo Waas, MUZIEKBUREAU Viggo Waas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Viggo Waas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Viggo Waas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Viggo Waas.

 

Offerte Viggo Waas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag