Eigenschappen Verena Six boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Verena Six boeken?

Verena Six boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Verena Six.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Verena Six.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Verena Six ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Verena Six plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Verena Six

Deskundige op het gebied van Lean
Verena Six, geboren in Amsterdam in 1964, begon haar carrière bij het huidige KPMG, waar zij ruim twaalf jaar werkte als IT auditor in Nederland en Zimbabwe. Maar haar hart lag bij processen en zo maakte zij in 1996 de overstap naar KLM om via operational auditing en Six Sigma, uiteindelijk haar sporen te verdienen als Lean adviseur van verschillende onderdelen van KLM.Hoewel Lean lijkt te gaan over het efficiënter maken van processen, volgt zij Toyota in hun stelling “it is all about people”. De samenwerking met mensen door samen problemen uit te pluizen en samen verbeteringen te bepalen zorgt voor haar grote enthousiasme over dit onderwerp. Bevlogen en pakkend kan zij vertellen over de techniek van Lean, het Lean denken en de toepassing van Lean in uw organisatie. Maar ook over wat Lean kan betekenen voor de cultuur en de motivatie van de medewerkers in uw organisatie. Regelmatig wordt zij via haar netwerk gevraagd als spreker over het boeiende onderwerp Lean. Omdat Lean uitgaat van de wens van de klant is elke lezing of presentatie aangepast aan uw omgeving en uw processen.

Verena Six boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Verena Six.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Verena Six, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Verena Six en de eventuele overige kosten om een optreden van Verena Six mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Verena Six.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Verena Six. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Verena Six checken, een gratis optie plaatsen op Verena Six en de boeking(en) van Verena Six voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Verena Six, BOEKINGSBUREAU Verena Six, BOEKINGSBURO Verena Six, ENTERTAINMENTBUREAU Verena Six, ENTERTAINMENTBURO Verena Six, ARTIESTENBUREAU Verena Six, BOEKINGSKANTOOR Verena Six, IMPRESARIAAT Verena Six, MUZIEKBURO Verena Six, MUZIEKBUREAU Verena Six, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Verena Six, ARTIESTENBOEKINGSBURO Verena Six, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Verena Six.

 

Offerte Verena Six aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag