Eigenschappen Vera Pauw boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Vera Pauw boeken?

Vera Pauw boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vera Pauw.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vera Pauw.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vera Pauw ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vera Pauw plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Vera Pauw

Extra informatie Vera Pauw

Vera Pauw boeken als spreker
Voormalig bondscoach vrouwenvoetbal Zuid-Afrika

Vera Pauw was de eerste professionele voetbalster in Nederland. Jarenlang was ze aanvoerdster van Oranje en van 2004 tot 2010 bondscoach. Onder haar leiding behaalden de voetbaldames in 2009 de halve finale op het EK.
Inzetbaarheid

Ondanks haar behaalde successen heeft Vera Pauw voortdurend te maken met een strijd die ze moet leveren om het vrouwenvoetbal op de kaart te zetten. In lezingen vertelt ze openhartig over motivatie, doorzettingsvermogen, passie en haar eigen visie op coaching.
Biografie

Vera Pauw heeft in de Nederlandse voetbalhistorie een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Ze is de eerste vrouw die als profvoetballer in Italië aan de slag ging, ze slaagde als eerste vrouw voor de cursus Coach Betaald Voetbal en is de drijvende kracht geweest achter de oprichting van de eredivisie voor vrouwen. Ook trad Vera Pauw in 2003 toe tot het Technisch Comité van de FIFA. In haar eigen voetbalcarrière was Vera Pauw jarenlang aanvoerster van het Nederlands vrouwenelftal. Ze heeft voor vijf clubs gespeeld, waaronder profclub CF Modena in Italië. Na haar carrière ging Vera Pauw aan de slag als bondscoach van het Schotse vrouwenelftal. In 2004 keerde Vera Pauw weer terug naar Nederland waar ze de bondscoach werd van het vrouwenvoetbal. Onder leiding van Vera Pauw wist het Nederlands vrouwenelftal zich in 2009 voor het EK voetbal te plaatsen. De eerste keer in de Nederlandse geschiedenis. Direct behaalden het team onder leiding van Vera Pauw de halve finale. In Nederland heerste een waar ’oranjekoorts’. In 2010 zorgde een verschil in visie voor een voortijdig einde aan de samenwerking tussen Vera Pauw en de KNVB. Door de Russische bond werd ze gevraagd om het vrouwen voetbal in Rusland op de kaart te zetten als technisch directeur. Ze is ook voormalig bondscoach van het Zuid-Afrikaanse vrouwenelftal. Naast haar sportieve activiteiten zet ze zich wereldwijd in voor vrouwenemancipatie, vrouwenrechten en diverse (sport) bewustwordingsactiviteiten.

Vera Pauw boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Vera Pauw.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vera Pauw, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Vera Pauw en de eventuele overige kosten om een optreden van Vera Pauw mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vera Pauw.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Vera Pauw. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Vera Pauw checken, een gratis optie plaatsen op Vera Pauw en de boeking(en) van Vera Pauw voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Vera Pauw, BOEKINGSBUREAU Vera Pauw, BOEKINGSBURO Vera Pauw, ENTERTAINMENTBUREAU Vera Pauw, ENTERTAINMENTBURO Vera Pauw, ARTIESTENBUREAU Vera Pauw, BOEKINGSKANTOOR Vera Pauw, IMPRESARIAAT Vera Pauw, MUZIEKBURO Vera Pauw, MUZIEKBUREAU Vera Pauw, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Vera Pauw, ARTIESTENBOEKINGSBURO Vera Pauw, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Vera Pauw.

 

Offerte Vera Pauw aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag