van Houts & de Ket

Eigenschappen van Houts & de Ket boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

van Houts & de Ket boeken?

van Houts & de Ket boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van van Houts & de Ket.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van van Houts & de Ket.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van van Houts & de Ket ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van van Houts & de Ket plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie van Houts & de Ket

Geliefd en gevreesd
U kent Van Houts de Ket ongetwijfeld als de heren Kanis en Gunnink in hun koffiereclames. Deze heren bekleden al jarenlang een toppositie binnen het Nederlandse cabaret. Hun geraffineerde observaties, keiharde conclusies en vlijmscherpe uitspraken zijn geliefd en gevreesd.

‘De Waanzin van de Nederlander’ is het thema waar Van Houts De Ket zich steevast in verdiepen. In `Zere benen’ doen Van Houts en De Ket dat door een besloten voorstelling te spelen voor de Vereniging van Gelijkgestemden. De kleedkamer is verplaatst naar het podium, waardoor doorgaans niet te beluisteren gesprekken onverbloemd in de zaal terechtkomen. Actuele onderwerpen en maatschappelijke tendensen worden meedogenloos blootgelegd en leveren genoeg stof tot nadenken op. Met hun vorige programma `Dolle Pret’ waren de cabaretiers genomineerd voor de VSCD Cabaretprijs/Poelifinario 2004.

Het juryrapport meldt: “Een intelligente voorstelling die op een fascinerende manier een spel speelt met de breekbare relatie tussen zaal en artiest en de geestelijke luiheid van het publiek.’ Mooie woorden voor dit sterke duo, dat keer op keer de durf toont om heilige huisjes flink omver te schoppen.”

Van Houts de Ket bewijzen dat cabaret méér kan zijn dan een paar goed uitgewerkte grappen. En de spiegel die ze je voorhouden is even lachwekkend als confronterend. Een aantal jaren geleden maakten Van Houts de Ket voor de VPRO televisie de zwarte satire ‘Begraven’. Een komische serie over de uitvaartbranche.

George van Houts presenteert momenteel voor de VPRO televisie het kunstprogramma `RAM’ en maakt hij het radioprogramma radio `Bergeijk’. Tom de Ket presenteerde twee jaar geleden het KRO programma `Terazzo’ en hij ontwikkelt voor de VPRO en de NPS nieuwe satirische programma’s. Tevens geeft hij communicatie en persoonlijke effectiviteittrainingen aan het bedrijfsleven.

Naast hun theater en televisiewerk verzorgen Van Houts de Ket al jaren optredens voor congressen, kick-offs en motivations. Zij maken programma’s op maat speciaal toegespitst op het thema van dag of de problematiek van een organisatie. Ook hebben ze ruime ervaring met presenteren en het voorzitten van congressen of evenementen.

van Houts & de Ket boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van van Houts & de Ket.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van van Houts & de Ket, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van van Houts & de Ket en de eventuele overige kosten om een optreden van van Houts & de Ket mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van van Houts & de Ket.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor van Houts & de Ket. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van van Houts & de Ket checken, een gratis optie plaatsen op van Houts & de Ket en de boeking(en) van van Houts & de Ket voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT van Houts & de Ket, BOEKINGSBUREAU van Houts & de Ket, BOEKINGSBURO van Houts & de Ket, ENTERTAINMENTBUREAU van Houts & de Ket, ENTERTAINMENTBURO van Houts & de Ket, ARTIESTENBUREAU van Houts & de Ket, BOEKINGSKANTOOR van Houts & de Ket, IMPRESARIAAT van Houts & de Ket, MUZIEKBURO van Houts & de Ket, MUZIEKBUREAU van Houts & de Ket, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU van Houts & de Ket, ARTIESTENBOEKINGSBURO van Houts & de Ket, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR van Houts & de Ket.

 

Offerte van Houts & de Ket aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag