Eigenschappen Ursul de Geer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ursul de Geer boeken?

Ursul de Geer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ursul de Geer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ursul de Geer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ursul de Geer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ursul de Geer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ursul de Geer

Programmamaker, presentator en regisseur

Ursul de Geer onderscheidt zich als een stijlvolle presentator en passievol programmamaker en regisseur. Tijdens zijn studie economie en andragologie werd duidelijk dat zijn hart naar het toneel uitging. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het theatervak vond hij een nieuwe uitdaging in het maken van televisie.

Hij begon zijn televisiecarrière met de talkshow “Ursul de Geer”, maakte het beroemd en berucht geworden “’t Is hier fantasties” en het indrukwekkende programma “Voor niets gaat de zon op”.

Een paar jaar geleden keerde hij terug naar zijn oude vak; toneelregisseur. Hoogtepunt is de “Máraitrilogie”, drie toneelstukken bewerkt op basis van drie romans van de Hongaarse schrijver Sándor Márai, die hij in 2008 zal voltooien (“Gloed” – “Kentering van een huwelijk”- “Gravin van Parma” (“Gloed” won de NRC publieksprijs) Voor zijn successen als televisiemaker en regisseur heeft hij heel wat tegenslagen, vooroordelen en tegenstellingen moeten overwinnen.

“Passie is bij alles wat je wilt bereiken onmisbaar. Als je met hartstocht aan iets werkt wordt 1+1 niet 2 maar 3.Het resultaat wordt groter dan de som der delen en dat geeft vertrouwen en zekerheid. Niet alleen bij jezelf, ook bij diegenen met wie je werkt.

Onzekerheid en angst om te verliezen zijn je grootste vijanden.

Als je met passie dingen doet en je voelt dat iets goed is moet je dat gevoel volledig vertrouwen, wat anderen daarover ook zeggen.

Liefde kan bergen verzetten wordt gezegd. Dat is ook zo, maar bedenk dat in die liefde vooral de passie besloten ligt.”

Ursul de Geer is niet alleen dagvoorzitter op congressen en symposia, discussieleider en maakt talkshows op maat, hij is ook een verhalenverteller.

Daarbij is hij een uitstekende bemiddelaar vanwege zijn luisterend oor en zijn vermogen de goede vragen te stellen.

Ursul de Geer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ursul de Geer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ursul de Geer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ursul de Geer en de eventuele overige kosten om een optreden van Ursul de Geer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ursul de Geer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ursul de Geer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ursul de Geer checken, een gratis optie plaatsen op Ursul de Geer en de boeking(en) van Ursul de Geer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ursul de Geer, BOEKINGSBUREAU Ursul de Geer, BOEKINGSBURO Ursul de Geer, ENTERTAINMENTBUREAU Ursul de Geer, ENTERTAINMENTBURO Ursul de Geer, ARTIESTENBUREAU Ursul de Geer, BOEKINGSKANTOOR Ursul de Geer, IMPRESARIAAT Ursul de Geer, MUZIEKBURO Ursul de Geer, MUZIEKBUREAU Ursul de Geer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ursul de Geer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ursul de Geer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ursul de Geer.

 

Offerte Ursul de Geer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag