Uptown Collective boeken

Eigenschappen Uptown Collective boeken

Prijs
v.a. 2.950
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Uptown Collective boeken?

Uptown Collective boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Uptown Collective.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Uptown Collective.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Uptown Collective ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Uptown Collective plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Uptown Collective

Extra informatie Uptown Collective

Uptown Collective is de perfecte mix tussen een live band en een DJ.

De combinatie van een professionele DJ en één of meerdere energieke live muzikanten brengt het beste van beide werelden bij elkaar.

Combineer onze allround DJ (met een eindeloos dansvloervullend repertoire) met een vocalist (zanger of zangeres), saxofonist, trompettist, percussionist, gitarist of violist en creëer de perfecte sfeer voor jouw evenement.

De DJ en live muzikanten zijn vrijwel in alle soorten muziekstijlen thuis.

Van Lounge, House, Soul en Funk t/m Pop, Rock en Dance Hits van vroeger t/m de meest actuele Hits. Altijd volledig afgestemd op het publiek en/of de wensen van de opdrachtgever.

Uptown Collective is de perfecte muzikale invulling voor privéfeesten, recepties, bedrijfsfeesten en bruiloften. Kortom; voor ieder denkbaar evenement!

Uptown Collective boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Uptown Collective, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Uptown Collective.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Uptown Collective aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag