Eigenschappen Tyche van Bommel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tyche van Bommel boeken?

Tyche van Bommel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tyche van Bommel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tyche van Bommel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tyche van Bommel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tyche van Bommel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tyche van Bommel

Presentator, interviewer, moderator en dagvoorzitter
Tyche van Bommel is een sprankelende en energieke presentator, dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider. Zij presenteert concerten, leidt debatten, interviewt 1 op 1, en is inzetbaar als dagvoorzitter. Haar achtergrond als marketeer zorgt ervoor dat zij sterk is in het bepalen van het doel van de bijeenkomst, waardoor het evenement een grote slagingskans heeft. Zij is als geen ander in staat een goede sfeer neer te zetten en zich direct aan te passen aan de wensen van het publiek. Door haar oprechtheid ontstaat er een veilige sfeer. Zij zal zich altijd kwetsbaar opstellen, waardoor het publiek en de sprekers ook de kans krijgen dit te doen. Presentaties en dagvoorzitterschappen van Tyche zijn energiek, helder, goed voorbereid, fris en inhoudelijk. Tyche weet exact de goede sfeer neer te zetten voor het betreffende evenement. Tyche heeft altijd een goed verhaal, is zeer tekstvast en goed voorbereid. In Tyche’s presentaties zit humor, ze praat soepel en draagt zorg voor kwaliteit.Ook in het dagelijks leven is Tyche goed in staat te horen wat iemand nu eigenlijk bedoelt. Deze eigenschap is van groot belang bij het leiden van gesprekken en debatten. Is het niet wat zo vaak misgaat in gesprekken, dat de een de ander niet begrijpt? Tyche zorgt ervoor dat iedereen goed hoort wat de ander zegt en zorgt daarmee voor een open en prettige sfeer waarin mensen kwetsbaar mogen zijn.Zij denkt graag met haar opdrachtgever mee in de voorbereiding. Omdat een goede voorbereiding meer dan het halve werk is.Tyche van Bommel treedt op als presentator, dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider tijdens evenementen met verschillende culturele en maatschappelijke onderwerpen. Zij doet dit hoofdzakelijk in het Nederlands.Tyche schrijft regelmatig columns en is met bezig met het maken van een Nederlandstalig liedjesprogramma. Zij speelt in september in de Roode Bioscoop in Amsterdam.

Tyche van Bommel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tyche van Bommel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tyche van Bommel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tyche van Bommel en de eventuele overige kosten om een optreden van Tyche van Bommel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tyche van Bommel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tyche van Bommel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tyche van Bommel checken, een gratis optie plaatsen op Tyche van Bommel en de boeking(en) van Tyche van Bommel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tyche van Bommel, BOEKINGSBUREAU Tyche van Bommel, BOEKINGSBURO Tyche van Bommel, ENTERTAINMENTBUREAU Tyche van Bommel, ENTERTAINMENTBURO Tyche van Bommel, ARTIESTENBUREAU Tyche van Bommel, BOEKINGSKANTOOR Tyche van Bommel, IMPRESARIAAT Tyche van Bommel, MUZIEKBURO Tyche van Bommel, MUZIEKBUREAU Tyche van Bommel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tyche van Bommel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tyche van Bommel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tyche van Bommel.

 

Offerte Tyche van Bommel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag