Eigenschappen Trudi Willenborg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Trudi Willenborg boeken?

Trudi Willenborg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Trudi Willenborg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Trudi Willenborg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Trudi Willenborg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Trudi Willenborg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Trudi Willenborg

Gespecialiseerd in creatief en out-of-the-box denken

Trudi Willenborg werd opgeleid tot docent handvaardigheid. Kwam bij de KRO terecht en ontdekte daar haar passie voor het maken van radioprogramma’s (o.a. M/V-Magazine, Andere Koffie, Damokles.)

Zij was regisseur en eindredacteur van o.a. Tijd voor Twee, Theater van het Sentiment e.a.

Was vervolgens hoofd van de afdeling Amusement Radio en gaf daar leiding aan zo’n 50 medewerkers.

Bij de opkomst van de nieuwe media werd zij één van de eerste projectleiders Cross Media bij de KRO.

Sinds 2000 specialiseert zij zich ook in creatief denken.

Samen met Roland van Veen geeft zij sinds 2004 vorm aan de afdeling Innovatie bij de KRO. Hier ontwikkelen zij hun eigen methodes voor het beantwoorden van creatieve vragen uit het bedrijf. Met een combinatie van concepting met creatieve technieken (o.a. COCD) worden redacties of afdelingen geholpen bij het bedenken van het format voor een programma tot het tot stand komen van samenwerkingsverbanden binnen afdelingen.

Trudi Willenborg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Trudi Willenborg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Trudi Willenborg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Trudi Willenborg en de eventuele overige kosten om een optreden van Trudi Willenborg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Trudi Willenborg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Trudi Willenborg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Trudi Willenborg checken, een gratis optie plaatsen op Trudi Willenborg en de boeking(en) van Trudi Willenborg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Trudi Willenborg, BOEKINGSBUREAU Trudi Willenborg, BOEKINGSBURO Trudi Willenborg, ENTERTAINMENTBUREAU Trudi Willenborg, ENTERTAINMENTBURO Trudi Willenborg, ARTIESTENBUREAU Trudi Willenborg, BOEKINGSKANTOOR Trudi Willenborg, IMPRESARIAAT Trudi Willenborg, MUZIEKBURO Trudi Willenborg, MUZIEKBUREAU Trudi Willenborg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Trudi Willenborg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Trudi Willenborg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Trudi Willenborg.

 

Offerte Trudi Willenborg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag