Eigenschappen Troy Douglas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Troy Douglas boeken?

Troy Douglas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Troy Douglas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Troy Douglas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Troy Douglas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Troy Douglas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Troy Douglas

Extra informatie Troy Douglas

Troy Douglas boeken als spreker
Voormalig atleet en atletiekcoach

Troy Douglas is geboren in Bermuda en komt sinds 1998 voor Nederland uit. Troy veroverde vele nationale titels en kwam op alle mondiale toernooien uit met als hoogtepunt zijn bronzen medaille op de 4×100 meter estafette van de WK in 2003. Op dit moment is hij trainer bij Ajax waar hij de jeugd loop- en sprinttraining geeft.
Inzetbaarheid

Troy Douglas is inzetbaar voor clinics. In zijn clinic legt Troy de basisprincipes uit van het hardlopen. Dit gaat gepaard met enorm veel humor, passie en eigen ervaringen.
Biografie

Troy Douglas heeft een bijzondere passie voor sport. De veertiger heeft het lichaam en de spirit van een jonge vent, wat blijkt uit zijn prestaties en zijn open mind. Zijn beste prestatie behaalde Douglas op het WK outdoor 2003 in Parijs. Samen met Caimin Douglas, Timothy Beck en Patrick van Balkom behaalde hij op 40 jarige leeftijd de bronzen medaille. In eerste instantie was het Nederlands team op een vierde plaats geëindigd, maar door de diskwalificatie van Engeland (slotloper Chambers werd betrapt op doping) mochten ze enkele maanden na het WK alsnog de bronzen medaille in ontvangst nemen. Een mooie kroon op de carrière van de immer positieve Douglas. Troy zijn roots liggen op de Bermudas. ”Ik heb er 21 jaar gewoond en mijn herinneringen aan die periode zijn dierbaar, het leven op Bermuda is fantastisch, alleen niet voor een topsporter. Mijn passie ligt in de sport, niet in een gewone baan op Bermuda, daarom heb ik voor de sport gekozen”, aldus Douglas. Troy besluit na de Olympisch Spelen van Athene 2004 zijn carrière te beëindigen. Na zijn actieve carrière gaat Troy Douglas aan de slag als bondscoach van de Nederlandse estafetteteams. Troy is actief als sprintcoach van Bermuda en is daarnaast trainer bij Ajax waar hij de jeugd loop- en sprinttraining geeft.

Troy Douglas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Troy Douglas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Troy Douglas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Troy Douglas en de eventuele overige kosten om een optreden van Troy Douglas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Troy Douglas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Troy Douglas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Troy Douglas checken, een gratis optie plaatsen op Troy Douglas en de boeking(en) van Troy Douglas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Troy Douglas, BOEKINGSBUREAU Troy Douglas, BOEKINGSBURO Troy Douglas, ENTERTAINMENTBUREAU Troy Douglas, ENTERTAINMENTBURO Troy Douglas, ARTIESTENBUREAU Troy Douglas, BOEKINGSKANTOOR Troy Douglas, IMPRESARIAAT Troy Douglas, MUZIEKBURO Troy Douglas, MUZIEKBUREAU Troy Douglas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Troy Douglas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Troy Douglas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Troy Douglas.

 

Offerte Troy Douglas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag