Eigenschappen Trinko Keen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Trinko Keen boeken?

Trinko Keen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Trinko Keen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Trinko Keen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Trinko Keen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Trinko Keen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Trinko Keen

Extra informatie Trinko Keen

Trinko Keen boeken als spreker
Voormalig tafeltennisser

Trinko Keen is de meest succesvolle mannelijke tafeltennisser van Nederland. Jarenlang stond hij aan de top van het Europese tafeltennis en was hij samen met Danny Heister in eigen land bijna schier onverslaanbaar.
Inzetbaarheid

Trinko is beschikbaar voor presentaties en clinics. Tijdens zijn clinics leert Trinko je op een humorvolle en enthousiaste manier kennismaken met het tafeltennis.
Biografie

Trinko Keen is de meest succesvolle tafeltennisser uit de Nederlandse geschiedenis. Trinko komt uit een echte tafeltennisfamilie. Zijn eerste ballen sloeg hij op zijn zevende. Tien jaar later werd hij professional. Hij nam deel aan drie Olympische Spelen, zeven top-12 toernooien en haalde prijzen op de Pro-tour toernooien. Daarnaast speelde hij ruim 15 jaar in de Duitse competitie, die als de sterkste competitie in de wereld geldt. Samen sporten en in de keuken kijken van topsport. Trinko verzorgt clinics die daarop gericht zijn. Naast het zelf spelen onder begeleiding laat Trinko zien wat de magie van effect is en geeft hij concrete aanwijzingen hoe, iedereen op zijn of haar eigen niveau, technieken kunnen worden aangeleerd. Daarnaast verzorgt Trinko ook presentaties. Bij topsport gaat het om winnen, om succes. Voor iedere sporter binnen zijn of haar sport gelden daarvoor dezelfde wetten, dezelfde regels. Talent, karakter en het vermogen om compromisloos ergens helemaal voor te gaan zijn belangrijke eigenschappen voor iedere sporter die de top wil halen.

Trinko Keen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Trinko Keen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Trinko Keen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Trinko Keen en de eventuele overige kosten om een optreden van Trinko Keen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Trinko Keen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Trinko Keen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Trinko Keen checken, een gratis optie plaatsen op Trinko Keen en de boeking(en) van Trinko Keen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Trinko Keen, BOEKINGSBUREAU Trinko Keen, BOEKINGSBURO Trinko Keen, ENTERTAINMENTBUREAU Trinko Keen, ENTERTAINMENTBURO Trinko Keen, ARTIESTENBUREAU Trinko Keen, BOEKINGSKANTOOR Trinko Keen, IMPRESARIAAT Trinko Keen, MUZIEKBURO Trinko Keen, MUZIEKBUREAU Trinko Keen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Trinko Keen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Trinko Keen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Trinko Keen.

 

Offerte Trinko Keen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag