Eigenschappen Tosca Niterink & Anita Janssen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tosca Niterink & Anita Janssen boeken?

Tosca Niterink & Anita Janssen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tosca Niterink & Anita Janssen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tosca Niterink & Anita Janssen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tosca Niterink & Anita Janssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tosca Niterink & Anita Janssen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tosca Niterink & Anita Janssen

Wild Wife Adventures’
Tosca Niterink is vooral bekend als actrice van de legendarische programma’s die zij maakte  voor de VPRO,  Theo en Thea en Kreatief met Kurk maar ook als columnist en reisreporter voor de Achterpagina van NRC Handelsblad. Zij staat bekend om haar scherpe observaties, haar oog voor het absurde en haar humor. Niterink schreef 2 bestsellers: Klimmen naar Kruishoogte, een doldriest wandelavontuur en DE VERGEETCLUB een novelle over 8 dames die voor hun eigen veiligheid achter een cijferslot wonen. Met in de hoofdrol de moeder van Tosca (87). “Hilarisch boek (…) ontzettend veel aandoenlijke momenten”. – Pauw Witteman “Met liefde en humor beschrijft Tosca Niterink in ‘De vergeetclub’ de demente ouderen in Klein Keukenhof, het tehuis waar haar moeder sinds enige tijd woont. Een even grappig als ontroerend boek.” TELEGRAAFOver de vergankelijkheid van het bestaan zegt ze: “De drol van vandaag is de kaviaar van gisteren.” Anita Janssen is camerajournalist, documentairemaker en radiomaker voor verschillende omroepen waaronder Holland doc en Vara’s Humor-tv.  Ze is fotograaf voor de Achterpagina van NRC Handelsblad en is als geen ander in staat met haar foto’s de woorden in beeld te vangen. En met haar documentaires zit ze dicht op de huid.Haar motto:  – “Wandelen is stilstaan bij het leven.” Tosca Niterink en Anita Janssen geven lezingen en motivatietrainingen met foto’s en audiovisueel video geschut. Tevens zijn zij als geen ander in staat de kleinschalige zorg voor alzheimerpatiënten te belichten.

Tosca Niterink & Anita Janssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tosca Niterink & Anita Janssen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tosca Niterink & Anita Janssen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tosca Niterink & Anita Janssen en de eventuele overige kosten om een optreden van Tosca Niterink & Anita Janssen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tosca Niterink & Anita Janssen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tosca Niterink & Anita Janssen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tosca Niterink & Anita Janssen checken, een gratis optie plaatsen op Tosca Niterink & Anita Janssen en de boeking(en) van Tosca Niterink & Anita Janssen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tosca Niterink & Anita Janssen, BOEKINGSBUREAU Tosca Niterink & Anita Janssen, BOEKINGSBURO Tosca Niterink & Anita Janssen, ENTERTAINMENTBUREAU Tosca Niterink & Anita Janssen, ENTERTAINMENTBURO Tosca Niterink & Anita Janssen, ARTIESTENBUREAU Tosca Niterink & Anita Janssen, BOEKINGSKANTOOR Tosca Niterink & Anita Janssen, IMPRESARIAAT Tosca Niterink & Anita Janssen, MUZIEKBURO Tosca Niterink & Anita Janssen, MUZIEKBUREAU Tosca Niterink & Anita Janssen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tosca Niterink & Anita Janssen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tosca Niterink & Anita Janssen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tosca Niterink & Anita Janssen.

 

Offerte Tosca Niterink & Anita Janssen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag