Eigenschappen Toon Gerbrands boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Toon Gerbrands boeken?

Toon Gerbrands boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Toon Gerbrands.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Toon Gerbrands.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Toon Gerbrands ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Toon Gerbrands plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Toon Gerbrands

Topcoach, directeur, (crisis)manager, mens, inspirator over presteren als een manier van denken
Toon Gerbrands (Sneek, 1957) is een man, die veel successen achter zijn naam heeft staan in meerdere omgevingen, zowel in de topsport als in diverse managementfuncties Hij heeft bewezen, dat zijn aanpak werkt en succesvol is.. Zijn aanpak leidde in alle omgevingen waar hij werkte tot aantoonbare resultaten. Als bondscoach van het Nederlands Heren volleybalteam werd hij Europees kampioen (de enige keer in de geschiedenis) en bereikte hij de Olympische spelen van Sydney. In zijn periode als bondscoach klom het Nederlands team op tot de eerste plaats op de wereldranglijst en werd het team ook sportploeg van het jaar in Nederland. Als clubcoach leverde hij een unieke prestatie door de Europacup te winnen. Iets wat in de volleybalsport slechts één club lukte, gedurende het bestaan van de volleybalsport. In Nederland veroverde hij met zijn unieke aanpak en visie 4 landstitels, 2 bekers en 3 supercups.In de schaatssport gaf hij als directeur leiding aan een succesvolle commerciële ploeg met wereldtitels en Olympische gouden medailles Naast zijn werkzaamheden in de sport heeft hij ruime ervaring als manager en interim-manager bij diverse werkgevers . Ook hier bleek zijn aanpak succesvol. Onder zijn leiding heeft de gemeente Harderwijk de milieuprijs van Nederland gewonnen. Bij de voetbalclub AZ, speelde hij een prominente rol in de organisatie van deze club. Met een duidelijke visie zijn hier verrassende resultaten geboekt. Met als hoogtepunten het landskampioenschap in het seizoen 2008 – 2009 en de bekerwinst in 2013. Na 12 succesvolle seizoenen bij AZ maakte hij in 2014 de stap naar Eindhoven als algemeen directeur bij de voetbalclub PSV. Ook daar was hij direct succesvol en won in zijn eerste twee jaar direct twee landskampioenschappen met de club uit Eindhoven en overleefde de groepsfase van de Champions League als eerste Nederlandse club na negen seizoenen.Hij speelde ook een belangrijke rol bij de roerige tijd van AZ ten tijde van de curator. Hier toonde hij aan dat het ook mogelijk is om een organisatie vanuit een crisissituatie naar nieuwe successen te leiden en een stabiele organisatie neer te zetten. Een paar jaar later blijkt er weer een solide, professionele en financieel gezonde organisatie te staan. Daar kreeg AZ alom waardering en erkenning voor. Zijn visie en werkwijze heeft hij beschreven in meerdere succesvolle boeken: De Lerende Winnaar, Inspiratie, coachen en presteren zijn meest recente succesvolle uitgave: De Succescrisis. Deze titels zijn typerend voor zijn werkwijze en zijn visie op presteren. De kunst is om mensen te laten samenwerken en zo uiteindelijk het ultieme doel te behalen: winnen en presteren. Kortom een zeer veelzijdige man met een brede ervaring op meerdere gebieden. Zijn passie, zijn aanpak en zijn visie staan borg voor een zeer inspirerende lezing met de sport en management als metaforen.

Toon Gerbrands boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Toon Gerbrands.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Toon Gerbrands, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Toon Gerbrands en de eventuele overige kosten om een optreden van Toon Gerbrands mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Toon Gerbrands.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Toon Gerbrands. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Toon Gerbrands checken, een gratis optie plaatsen op Toon Gerbrands en de boeking(en) van Toon Gerbrands voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Toon Gerbrands, BOEKINGSBUREAU Toon Gerbrands, BOEKINGSBURO Toon Gerbrands, ENTERTAINMENTBUREAU Toon Gerbrands, ENTERTAINMENTBURO Toon Gerbrands, ARTIESTENBUREAU Toon Gerbrands, BOEKINGSKANTOOR Toon Gerbrands, IMPRESARIAAT Toon Gerbrands, MUZIEKBURO Toon Gerbrands, MUZIEKBUREAU Toon Gerbrands, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Toon Gerbrands, ARTIESTENBOEKINGSBURO Toon Gerbrands, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Toon Gerbrands.

 

Offerte Toon Gerbrands aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag