Too Pretty 4 You! (TP4Y)

Eigenschappen Too Pretty 4 You! (TP4Y) boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Too Pretty 4 You! (TP4Y) boeken?

Too Pretty 4 You! (TP4Y) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Too Pretty 4 You! (TP4Y).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Too Pretty 4 You! (TP4Y).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Too Pretty 4 You! (TP4Y) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Too Pretty 4 You! (TP4Y) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Too Pretty 4 You! (TP4Y)

Extra informatie Too Pretty 4 You! (TP4Y)

Mix Amber Delil en Nour Mens, voeg daar Sterre Tapilatu en Zoe Tauran aan toe en je krijgt: TP4Y oftewel Too Pretty 4 You! Deze mooie, energieke dames gooiden hoge ogen tijdens hun auditie van Holland’s Got Talent 2014. Na twee weken bij elkaar te zijn als groep besloten zij zich op te geven voor de talentenshow. TP4Y wil graag de passie die zij hebben voor muziek delen met de wereld. Daarom pakten zij het ook groots aan en bliezen niet alleen de jury maar ook het publiek weg met hun vurige en spetterend optreden.

Ze zijn niet alleen PRETTY maar ook Getalenteerd! Zang en dans is dan ook hun favoriete bezigheid, als het aan TP4Y ligt dansen en zingen zij de hele dag. De passie spatte er dan ook van af tijdens het nummer ‘Survivor’ van Destiny’s Child.

De jury was laaiend enthousiast en Nederland is een nieuwe stoere, frisse girl group rijker. Binnenkort komt TP4Y met een engelstalig EP uit en zullen de meiden ons verwennen met hun talenten! Be ready for it!

Too Pretty 4 You! (TP4Y) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Too Pretty 4 You! (TP4Y).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Too Pretty 4 You! (TP4Y), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Too Pretty 4 You! (TP4Y) en de eventuele overige kosten om een optreden van Too Pretty 4 You! (TP4Y) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Too Pretty 4 You! (TP4Y).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Too Pretty 4 You! (TP4Y) en de boeking(en) van Too Pretty 4 You! (TP4Y) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Too Pretty 4 You! (TP4Y) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag