Eigenschappen Ton Koene boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ton Koene boeken?

Ton Koene boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ton Koene.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ton Koene.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ton Koene ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ton Koene plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ton Koene

Fotojournalist

Ton Koene (43) werkte zestien jaar bij Artsen zonder Grenzen als landencoördinator in crisisgebieden, waaronder Rwanda, Soedan, Afghanistan en Oeganda. Hij was verantwoordelijk voor operationele zaken zoals het ontwerp en de uitvoer van grote noodhulpprojecten, onderhandelen met regeringsleiders en rebellen, en dagelijkse veiligheid van zijn teams.

Door zijn ruime ervaring in het veiligheidsmanagement geeft Koene geregeld veiligheidstrainingen aan medewerkers van hulporganisaties, journalisten en studenten. Hij schreef een boek (overleven op reis) over zijn persoonlijke ervaringen op dit gebied.

Sinds 2006 richt hij zich volledig op de fotojournalistiek. Elk jaar produceert Koene een fotoboek. Maar hij maakt ook veel fotoreportages die variëren van indringende humanitaire onderwerpen, tot aan spannende reportages voor kinderen. Hij publiceerde in tijdschriften en kranten in binnen- en buitenland.

Ton heeft humanitaire ontwikkelingsstudies gestudeerd in Oxford. Fotograferen leerde hij zichzelf.

 

Ton Koene boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ton Koene.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ton Koene, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ton Koene en de eventuele overige kosten om een optreden van Ton Koene mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ton Koene.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ton Koene. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ton Koene checken, een gratis optie plaatsen op Ton Koene en de boeking(en) van Ton Koene voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ton Koene, BOEKINGSBUREAU Ton Koene, BOEKINGSBURO Ton Koene, ENTERTAINMENTBUREAU Ton Koene, ENTERTAINMENTBURO Ton Koene, ARTIESTENBUREAU Ton Koene, BOEKINGSKANTOOR Ton Koene, IMPRESARIAAT Ton Koene, MUZIEKBURO Ton Koene, MUZIEKBUREAU Ton Koene, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ton Koene, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ton Koene, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ton Koene.

 

Offerte Ton Koene aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag