Eigenschappen Ton Boot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ton Boot boeken?

Ton Boot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ton Boot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ton Boot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ton Boot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ton Boot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ton Boot

Sport, waar praten we eigenlijk over?

Basketbalcoach Ton Boot wordt wel vergeleken Co Adriaanse en Louis van Gaal: Hij is onconventioneel, omstreden en spraakmakend. In het seizoen 2004 won hij met de Groningse basketbalvereniging MPC Capitals de landstitel. Het betekende zijn veertiende kampioenschap als basketbaltrainer in 20 jaar. Een ongelofelijke prestatie. Ton Boot werd mede daarom uitgeroepen tot coach van het jaar 2004.

Het leven van basketbalcoach Ton Boot is bedrieglijk simpel: “Twee en twee kan niet anders dan vier zijn, ook als dit de buitenwereld slecht uitkomt.”

Deze manier van denken komt duidelijk tot uiting in zijn columns in ‘Metropool’, de maandbijlage van De Telegraaf voor de regio Amsterdam. Hij projecteert zijn visie op tal van onderwerpen, niet alleen op zaken uit de basketbalwereld. Zelfs een kijk op de politiek verandert met een vleugje “Boot” eroverheen. Eenmaal gefileerd door zijn consequente visie lijkt de werkelijkheid vaak verrassend eenvoudig. Zijn gedurfde meningen hebben regelmatig voor opschudding gezorgd.

‘Alles of niets’ is een compilatie van Boots opvattingen, die u kans biedt door te dringen tot zijn eigenzinnige universum. Boot heeft vele van zijn columns voorzien van een actueel, zijn onmiskenbare gelijk bevestigend, naschrift.

Als geen ander verstaat Ton Boot de kunst het uiterste uit een team te halen. Niet voor niets nomineerde De Volkskrant hem als Nederlands coach van de eeuw voor alle sporten. Hij beheerst de facetten van het trainersvak tot in de puntjes. Zijn grote kracht is zijn vermogen ingewikkelde zaken te herleiden tot de meest elementaire oerkern. Nimmer schuwt hij eventuele consequenties.

Ton Boot is absoluut een toptrainer. In zijn carrière behaalde de basketbalcoach veertien landskampioenschappen, waarvan één in België, eenmaal de eindstrijd van de Europacup, tweemaal de halve finales en verschillende keren de kwartfinales.

Enkele pakkende uitspraken over optredens van Ton Boot:

“Er zijn vele wegen naar succes. Topcoach Ton Boot volgt altijd ‘zijn weg’.” – Frank Rijkaard

“Ton Boot inspireert echte liefhebbers tot grote daden aan de bal en transformeert het groeiende leger pseudo-deskundigen tot de spreekwoordelijke stuurlui aan de wal.” – Frits Barend

“Als men veel verstand van zaken heeft, dan zegt men: ‘Wat is die eigenwijs’.” – Wim van Hanegem

Ton Boot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ton Boot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ton Boot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ton Boot en de eventuele overige kosten om een optreden van Ton Boot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ton Boot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ton Boot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ton Boot checken, een gratis optie plaatsen op Ton Boot en de boeking(en) van Ton Boot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ton Boot, BOEKINGSBUREAU Ton Boot, BOEKINGSBURO Ton Boot, ENTERTAINMENTBUREAU Ton Boot, ENTERTAINMENTBURO Ton Boot, ARTIESTENBUREAU Ton Boot, BOEKINGSKANTOOR Ton Boot, IMPRESARIAAT Ton Boot, MUZIEKBURO Ton Boot, MUZIEKBUREAU Ton Boot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ton Boot, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ton Boot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ton Boot.

 

Offerte Ton Boot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag