Eigenschappen Tommy Wieringa boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tommy Wieringa boeken?

Tommy Wieringa boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tommy Wieringa.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tommy Wieringa.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tommy Wieringa ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tommy Wieringa plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tommy Wieringa

Auteur van het boekenweekgeschenk 2014
Tommy Wieringa schreef onder andere de romans Alles over Tristan (Halewijnprijs, 2002) en het boek waarmee hij doorbrak naar een groot lezerspubliek, Joe Speedboot (vele nominaties voor literaire onderscheidingen en de F. Bordewijkprijs, 2006).

Zijn reisverhalen werden gebundeld in Ik was nooit in Isfahaan (2006). In 2007 verscheen De dynamica van begeerte, een aanstekelijk onderzoek naar de oorsprong van begeerte en de grote rol van pornografie in de moderne wereld. Essays en beschouwingen verschenen in de Volkskrant en NRC Handelsblad.

Wieringa had een vaste column in De Pers en in Hollands Diep. Het werk van Tommy Wieringa wordt wereldwijd vertaald, onder meer in het Hebreeuws, het Koreaans en het Frans, Duits en Engels.

In mei 2009 verscheen zijn roman Caesarion, waarover Pieter Steinz van NRC Handelsblad het volgende meldde: “Tommy Wieringa heeft er met Caesarion voor gezorgd dat hij bij de Grote Tien van de Nederlandse literatuur hoort.”
In 2012 verscheen zijn roman Dit zijn de namen. De Volkskrant schreef: “Dit zijn de namen behoort tot de beste boeken van het jaar. Een monumentale roman.”

Hij won in mei 2013 de Libris Literatuurprijs en de publieksprijs van de Gouden Boekenuil. Zijn roman Caesarion stond op de shortlist voor de prestigieuze International IMPAC Dublin Literary Award 2013.

Iedere zaterdag verschijnt een column van Tommy in de regiokranten van Wegener en HDC media. Tommy Wieringa schrijft het boekenweekgeschenk voor 2014.

Enkele recente opdrachten:

Presentator van het zesdelige VPRO programma De Grens, waarbij hij letterlijk de grenzen van Nederland gaat onderzoeken. Vanaf 24 februari 2013 te zien.
Nightwriters theatertour 2012-2013
Schrijver Nationaal Dictee 2010
Schrijver 30 minuten verhaal voor Hertog Jan Grand Prestige
Gastschrijver TU Delft
Columns in o.a. de Pers, Hollands Diep en NRC Handelsblad
Vaste columnist voor de regionale zaterdagkranten van Wegener en DHC Media
Boekenweekgeschenk 2014

Tommy Wieringa boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tommy Wieringa.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tommy Wieringa, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tommy Wieringa en de eventuele overige kosten om een optreden van Tommy Wieringa mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tommy Wieringa.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tommy Wieringa. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tommy Wieringa checken, een gratis optie plaatsen op Tommy Wieringa en de boeking(en) van Tommy Wieringa voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tommy Wieringa, BOEKINGSBUREAU Tommy Wieringa, BOEKINGSBURO Tommy Wieringa, ENTERTAINMENTBUREAU Tommy Wieringa, ENTERTAINMENTBURO Tommy Wieringa, ARTIESTENBUREAU Tommy Wieringa, BOEKINGSKANTOOR Tommy Wieringa, IMPRESARIAAT Tommy Wieringa, MUZIEKBURO Tommy Wieringa, MUZIEKBUREAU Tommy Wieringa, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tommy Wieringa, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tommy Wieringa, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tommy Wieringa.

Offerte Tommy Wieringa aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag