Eigenschappen Tom Reijers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tom Reijers boeken?

Tom Reijers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom Reijers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tom Reijers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tom Reijers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Reijers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tom Reijers

Geoloog, avonturier, reis- en expeditiebegeleider
Tom Reijers heeft als geoloog en als reis- en expeditiebegeleider alle werelddelen bezocht en in veel landen gewoond. Tijdens zijn loopbaan bij Shell International kreeg hij – soms onder lastige omstandigheden o.a. in Nigeria – als exploratie- en research geoloog en als docent aardwetenschappen veel te maken met de duurzaamheid van energiedragers en de impact van de winning ervan op het milieu. Hij was actief betrokken bij onderzoek naar en oliewinning in de noordelijke Noordzee, Noord-Canada, Venezuela en Nigeria, waarover hij veel publiceerde.

Na zijn pensionering begon hij een reis- en expeditie consultancy. Tot 2009 begeleidde hij ruim 100 ongewone reizen die vaak legenden werden. Soms in slecht toegankelijke delen van de aarde zoals Antarctica, Tristan da Cunha, de Kalahari woestijn en het Amazone woud.

Hij was enkele jaren gastmedewerker van museum Naturalis en is lid van de Nederlandse sectie van de International Commission on the History of Geological Sciences. De laatste jaren verbreedde hij zich in de archeologie van noordwest en zuidelijk Europa. Dat gaf hem een nieuwe blik op de duurzaamheid van de aarde in de geologische en archeologische tijd en op de milieugevolgen van de toenemende populatiedruk en het huidige wereldwijde toerisme. Die visie deelde hij met reisbegeleiders van diverse Nederlandse tourorganisaties waarvoor hij lezingen, cursussen en excursies verzorgde.

Hij geeft regelmatig populaire cursussen met uitgebreide syllabi aan HOVO instellingen in Noord-Nederland. De onderwerpen zijn geïntegreerd aardwetenschappelijk, archeologisch en historisch. Voor die cursussen organiseert hij excursies vooral maar niet allen in West-Europa. Ook voor het bedrijfsleven heeft hij aardwetenschappelijke cursussen en geïntegreerde excursies opgezet, soms met een teambuilding invalshoek.

Tom Reijers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tom Reijers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tom Reijers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tom Reijers en de eventuele overige kosten om een optreden van Tom Reijers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tom Reijers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tom Reijers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tom Reijers checken, een gratis optie plaatsen op Tom Reijers en de boeking(en) van Tom Reijers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tom Reijers, BOEKINGSBUREAU Tom Reijers, BOEKINGSBURO Tom Reijers, ENTERTAINMENTBUREAU Tom Reijers, ENTERTAINMENTBURO Tom Reijers, ARTIESTENBUREAU Tom Reijers, BOEKINGSKANTOOR Tom Reijers, IMPRESARIAAT Tom Reijers, MUZIEKBURO Tom Reijers, MUZIEKBUREAU Tom Reijers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tom Reijers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tom Reijers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tom Reijers.

 

Offerte Tom Reijers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag