Eigenschappen Tom Gorny boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tom Gorny boeken?

Tom Gorny boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom Gorny.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tom Gorny.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tom Gorny ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Gorny plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tom Gorny

MasterFlirt
Ongeacht wat het doel is. Succes bereik je enkel met de juiste implementatie van twee factoren. Te weten strategie en psychologie. Strategie heb je nodig om te weten wat je moet doen. Psychologie is er om te zorgen dat je datgeen ook doet en blijft doen. Juist als je er even geen zin in hebt. Juist als het moeilijk gaat.Tom Gorny weet als Personal Development Expert als geen ander om deze twee ingrediënten tot een praktische, toepasbare cocktail te brouwen. Om zo blijvende persoonlijke groei te creëren zowel op individueel als op organisatorisch niveau.Wat is persoonlijke ontwikkelingPersoonlijke ontwikkeling, persoonlijk groei, persoonlijke leiderschap zijn heerlijke container termen die vaak helaas tot een cliché verworden zijn. Gekoppeld aan het feit dat bijna iedereen tegenwoordig coach en trainer is, kan het soms moeilijk zijn door de bomen het bos te zien. Tom werkt echter met een duidelijke definitie.Persoonlijke ontwikkeling is het gericht ontwikkelen van jezelf in die richting die bijdraagt aan het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen, onderwijl jouw positieve impact op de omgeving maximaliserend.Het doel is blijvende persoonlijke groei. Geen ge-jojo, geen tijdelijke piek. Het blijvend bereiken van een nieuw niveau van excellentie. Dit is enkel te behalen door een evenwicht te vinden tussen de juiste strategie, gekoppeld aan de juiste psychologie.Tom’s specialiteitenDie combinatie van strategie en psychologie heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld in de richting van een aantal persoonlijk specialiteiten. Zier hieronder: Blijvende gedragsverandering Lichaamstaal Communiceren met impact Leiderschap Connecten met mensen Man-Vrouw Dynamiek Aanspreken van mensen Overtuigingskracht.In Tom’s workshops/lezingen is mijn doel altijd niet alleen saai een powerpoint presentie af te werken. Het doel is altijd om de lezing zelf al tot een ervaring te maken en om er op die manier voor te zorgen dat de informatie beklijft en direct te implementeren is in het dagelijkse leven.

Tom Gorny boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tom Gorny.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tom Gorny, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tom Gorny en de eventuele overige kosten om een optreden van Tom Gorny mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tom Gorny.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tom Gorny. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tom Gorny checken, een gratis optie plaatsen op Tom Gorny en de boeking(en) van Tom Gorny voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tom Gorny, BOEKINGSBUREAU Tom Gorny, BOEKINGSBURO Tom Gorny, ENTERTAINMENTBUREAU Tom Gorny, ENTERTAINMENTBURO Tom Gorny, ARTIESTENBUREAU Tom Gorny, BOEKINGSKANTOOR Tom Gorny, IMPRESARIAAT Tom Gorny, MUZIEKBURO Tom Gorny, MUZIEKBUREAU Tom Gorny, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tom Gorny, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tom Gorny, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tom Gorny.

 

Offerte Tom Gorny aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag