Eigenschappen Tom Fadrhonc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tom Fadrhonc boeken?

Tom Fadrhonc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom Fadrhonc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tom Fadrhonc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tom Fadrhonc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Fadrhonc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tom Fadrhonc

Cultuurverschil is een voordeel!
Tom is een genaturaliseerde Nederlander van gevluchte Tsjechische ouders, heeft de helft van zijn leven in de US gewoond en gewerkt voor o.a. MCI in Washington en Nike in de US en Europa als General Manager. Zijn geloof en overtuiging was dat cultuur verschillen verminderen en dat we door media en interactie allemaal homogene waarden ontwikkelen. Als general manager van verschillende landen probeerde hij dezelfde manier van inspireren en motiveren toe te passen, “cut paste” “rolling out”was de stijl. Het duurde even maar uiteindelijk kwam hij erachter dat dat ineffectief en unproductief is. Na Nike besloot hij dat het managen van cultuurverschillen een strategische prioriteit is in organisaties, onderwijs en sport, en dat het een beslissende factor kan zijn voor groei en success. In onze krimpende arbeidsmarkt zelfs een noodzaak.Tom verteld met overtuiging en passie, met voorbeelden uit het bedrijfsleven en sport, dat op de lange termijn verschil nodig is, een voordeel en helpt met het creëren van nieuwe bedrijven, nieuwe ideeën, innovatie en meer banen! Het tegenhouden van verschil is tegen ieders belang.

Tom Fadrhonc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tom Fadrhonc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tom Fadrhonc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tom Fadrhonc en de eventuele overige kosten om een optreden van Tom Fadrhonc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tom Fadrhonc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tom Fadrhonc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tom Fadrhonc checken, een gratis optie plaatsen op Tom Fadrhonc en de boeking(en) van Tom Fadrhonc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tom Fadrhonc, BOEKINGSBUREAU Tom Fadrhonc, BOEKINGSBURO Tom Fadrhonc, ENTERTAINMENTBUREAU Tom Fadrhonc, ENTERTAINMENTBURO Tom Fadrhonc, ARTIESTENBUREAU Tom Fadrhonc, BOEKINGSKANTOOR Tom Fadrhonc, IMPRESARIAAT Tom Fadrhonc, MUZIEKBURO Tom Fadrhonc, MUZIEKBUREAU Tom Fadrhonc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tom Fadrhonc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tom Fadrhonc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tom Fadrhonc.

 

Offerte Tom Fadrhonc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag