Tom Egbers

Eigenschappen Tom Egbers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tom Egbers boeken?

Tom Egbers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom Egbers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tom Egbers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tom Egbers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Egbers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tom Egbers

Presentator en verslaggever Studio Sport en Sportjournaal

Tom Egbers is journalist, presentator en schrijver. Tijdens zijn studie aan de School voor de Journalistiek in Utrecht werkt hij als freelancer voor Panorama, NRC Handelsblad en het NOS Journaal. Vervolgens treedt hij in dienst bij Studio Sport, waar hij sinds 1986 één van de vaste presentatoren is.

Van 1990 tot ’92 werkt Egbers voor de Veronica Omroep Organisatie. Voor Veronica maakt hij het mediaprogramma ‘Stop de Persen’, en presenteert hij de actualiteitenrubriek ‘Nieuwslijn’.

Na zijn terugkeer bij de NOS presenteert Egbers, behalve uitzendingen van Studio Sport, het muziekprogramma ‘Tom Herrie’ en de  televisie-uitzendingen rond het North Sea Jazz-festival.

In 1995 verschijnt bij De Bezige Bij/Thomas Rap het door Egbers geschreven boek “De Zwarte Meteoor”, een verhaal dat in 2000 werd verfilmd. In 2002 verschijnt, bij dezelfde uitgever, “Twaalf gestolen jaren.” Daarnaast schrijft Egbers korte verhalen. Voor de NOS maakt Tom Egbers sportdocumentaires.

In 2003: That Final Day, over de doodsstrijd tussen twee oude Engelse profclubs van wie er één moet degraderen naar de rijen der amateurs.

In 2004: De erfenis van Red Rum, over de zwaarste paardenrace van de wereld, de Grand National in Liverpool.

In 2005: De Vergeten Ramp, over de grootste ramp in een voetbalstadion in Europa, in 1985 in Bradford.

In 2006: Ruud van Nistelrooy, over de topspits die bij Manchester United op een zijspoor geraakt.

Tom Egbers is een spreker die naast de rol van deskundig dagvoorzitter en discussieleider ook lezingen houdt waarbij sport uiteraard vaak als metafoor wordt gebruikt.

 

Tom Egbers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tom Egbers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tom Egbers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tom Egbers en de eventuele overige kosten om een optreden van Tom Egbers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tom Egbers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Tom Egbers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Tom Egbers checken, een gratis optie plaatsen op Tom Egbers en de boeking(en) van Tom Egbers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Tom Egbers, BOEKINGSBUREAU Tom Egbers, BOEKINGSBURO Tom Egbers, ENTERTAINMENTBUREAU Tom Egbers, ENTERTAINMENTBURO Tom Egbers, ARTIESTENBUREAU Tom Egbers, BOEKINGSKANTOOR Tom Egbers, IMPRESARIAAT Tom Egbers, MUZIEKBURO Tom Egbers, MUZIEKBUREAU Tom Egbers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Tom Egbers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Tom Egbers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Tom Egbers.

 

Offerte Tom Egbers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag