Tom Coronel boeken

Eigenschappen Tom Coronel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Tom Coronel boeken?

Tom Coronel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tom Coronel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tom Coronel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tom Coronel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Coronel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Tom Coronel

Met veel humor en aanstekelijke energie zet Tom Coronel de gasten van uw bedrijfsevent als spreker of presentator snel in vuur en vlam. Samen met zijn tweelingbroer Tim behoort hij tot de meest bekende autocoureurs van Nederland. Maar Coronel (1972) boeken, is meer dan een topsporter en levensgenieter inhuren. Als internetondernemer stampte hij een bedrijf van formaat uit de grond.

Tom Coronel inhuren als spreker of presentator

Juist zijn veelzijdigheid maakt dat veel bedrijven en organisaties Tom Coronel graag inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Hij is snel en gevat als hij thema’s bij de kop pakt als ondernemerschap, nieuwe media, innovatie, topsport, coaching en teambuilding. Hij put uit eigen ervaringen en weet als geen ander dat succes gepaard gaat met vallen en opstaan en dat doorzettingsvermogen misschien wel de belangrijkste eigenschap is om te slagen. Goede redenen om Tom te boeken als spreker.

Geslaagd is Coronel. Als coureur én ondernemer. De liefde voor de autosport kreeg hij met de paplepel ingegoten. Vanaf 1990 maakt hij in verschillende raceklassen furore. Hij komt veel uit in wereldkampioenschappen voor toerwagens (WTCC). In 1997 beleeft Tom hoogtepunten in Japan als winnaar van de Japanse Formule 3 en de International Masters of Formula 3.

Met tweelingbroer Tim neemt Tom deel aan roemruchte spektakels als de 24 uur van Le Mans en de Dakar-rally in Argentinië en Chili (2009). Ook zet hij samen met zijn broer het Colonel Racing Team op, bedoeld om jong talent naar de top te brengen. Tom en Tim zijn bovendien op televisie te bewonderen als komisch raceduo dat betaalbare autoverzekeringen aan de man brengt. Dit is niet de eerste tv-ervaring van de broers. Als presentator bij AutoExperience liet Tom zich al eerder niet onbetuigd als rappe en humorvolle spreker.

Ondernemerschap is een heel andere kant van de coureur. Hij startte zijn eigen internetbedrijf, Create2Fit, dat zich toelegt op de ontwikkeling en exploitatie van webshops die stuk voor stuk zeer succesvol zijn. De link met de autosport? Coronel: “Ook in de online business is snelheid een belangrijk criterium en ook ondernemerschap betekent risico’s nemen en inzet tonen.”

Een spreker of presentator inhuren die uw publiek bij de hand neemt

Of hij nu spreekt als topsporter, coach van jong talent of internetondernemer, Tom Coronel is een spreker en presentator die uw publiek bij de hand neemt en op zich op het podium even gemakkelijk beweegt als op het racecircuit. Zijn verhalen zijn persoonlijk en inspirerend; zijn optredens, al of niet met sensationele entree in een snelle auto, zijn altijd dynamisch.

Tom Coronel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tom Coronel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Tom Coronel en de eventuele overige kosten om een optreden van Tom Coronel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tom Coronel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Tom Coronel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag